Apple tart with cream cheese
Apple tart with cream cheese
Flaky pastry crust and juicy apple filling.
Recipe
Group | Weight / Volume | Product |
---|---|---|
Digestive Cookies | 1.000 g | base ingredients |
Margarine Princess | 400 g | base ingredients |
Inverted Sugar Syrup | 100 g | base ingredients |
Eggs | 100 g | base ingredients |
Cheese Cream Phill | 250 g | cream ingredients |
Milk | 375 g | cream ingredients |
Eggs | 110 g | cream ingredients |
Yogurt | 300 g | cream ingredients |
Variegone Canella | 80 g | cream ingredients |
Fruitful Apple Dices | to your taste | filling ingredients |
Preparation
Βάση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά της βάσης μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό για 2-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί λεία και εύπλαστη ζύμη.
Απλώστε τη ζύμη στις φόρμες πλάθοντας με το χέρι ή ανοίξτε με τον πλάστη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί σε πάχος 0,5 cm. Στη συνέχεια γεμίστε με κρέμα Cheese Cream Phill.
Προσθέστε Fruitful Apple Dices (85%) μέχρι να γεμίσει η τάρτα
Ψήστε στους 170°C για 40 λεπτά
Κρέμα
Αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Προσθέστε το γιαούρτι και συνεχίστε να αναμιγνύετε για 2-3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Τέλος, προσθέστε το Variegone Canella και αναμίξτε ελαφρώς με μια σπάτουλα μαρίζ.
Σερβίρετε σε τσέρκι με βάση (μπισκότο βουτύρου) 0,5cm κάτω από το χείλος.
Ψήστε στους 165 – 170 °C (όχι περισσότερο) για 50 – 55 λεπτά.