Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Παντεσπάνι 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Roi Blanc 2.000 gr Βασική Συνταγή
Αυγά 1.280 gr
Νερό 215 gr
Roi Blanc 2.000 gr Αφράτη Συνταγή
Αυγά 1.250 gr
Νερό 240 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα μαζί τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και χτυπήστε με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη αφράτη ζύμη.

Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη ψησίματος της επιλογής σας, τσέρκια ή «λαμαρίνες», γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση. 

Φουρνίστε στους 185 -190ºC , για 40-45 λεπτά τα τσέρκια και για 50-60 λεπτά περίπου τις «λαμαρίνες».

Παντεσπάνι

Προϊόντα

Roi 

Μίγμα για παντεσπάνι με πυκνή δομή.