Éclair Salty Caramel
Éclair Salty Caramel
Jello
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Jello | 1.000 gr | υλικά éclair |
Αυγά | 1.250 gr | υλικά éclair |
Νερό καυτό (±80°C) | 1.250 gr | υλικά éclair |
Μαργαρίνη Princess | 160 gr | υλικά craquelin (κρούστα éclair) |
Μαύρη ζάχαρη | 200 gr | υλικά craquelin (κρούστα éclair) |
Αλεύρι ζαχ/κης | 200 gr | υλικά craquelin (κρούστα éclair) |
Αλάτι | 4 gr | υλικά craquelin (κρούστα éclair) |
Minuta Ivoire | 250 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 400 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 200 gr | υλικά κρέμας |
Roma top | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream 35% | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Fine Cream Salty Caramel | 550 gr | υλικά αφρατέματος |
Scaldis Dark | extra υλικά |
Εκτέλεση
Αναμίξτε καλά το Jello με τα αυγά στην αργή ταχύτητα του μίξερ με το «φτερό». Ενώ συνεχίζετε την ανάμιξη, προσθέστε σταδιακά το καυτό νερό και τέλος «χτυπήστε» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.
«Κόψτε» τη ζύμη με την σακούλα ζαχαροπλαστικής και στρογγυλό κορνέ σε σχήμα και μέγεθος της αρεσκείας σας, πάνω σε ελαφρά λαδωμένη λαμαρίνα, κατά προτίμηση με Carlex ή πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Φουρνίστε στους ±200°C για περίπου 25-30 λεπτά, κατά προτίμηση σε «ταμπανωτό» φούρνο, φροντίζοντας να φεύγουν οι υδρατμοί κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Ετοιμάστε την αφρατεμένη κρέμα και ομογενοποιήστε με τη Fine Cream.
Αφήστε τα να κρυώσουν, κόψτε τα στη μέση κατά μήκος, γεμίστε με την αφρατεμένη κρέμα και διακοσμήστε με Scaldis Dark.
Προϊόντα
Jello
Μίγμα σε μορφή σκόνης, για την παρασκευή σου και εκλέρ.