Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Éclair Chocolate Hazelnut

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Jello 1.000 gr υλικά éclair
Αυγά 1.250 gr υλικά éclair
Νερό καυτό (±80°C) 1.250 gr υλικά éclair
Μαργαρίνη Princess 160 gr υλικά craquelin (κρούστα éclair)
Μαύρη ζάχαρη 200 gr υλικά craquelin (κρούστα éclair)
Αλεύρι ζαχ/κης 200 gr υλικά craquelin (κρούστα éclair)
Αλάτι 4 gr υλικά craquelin (κρούστα éclair)
Minuta Ivoire 250 gr υλικά κρέμας
Νερό 400 gr υλικά κρέμας
Γάλα 200 gr υλικά κρέμας
Roma top 150 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream 35% 150 gr υλικά αφρατέματος
Fine Cream Chocolate Hazelnut 550 gr υλικά αφρατέματος
Mont Blanc extra υλικά

Εκτέλεση

Αναμίξτε καλά το Jello με τα αυγά στην αργή ταχύτητα του μίξερ με το «φτερό». Ενώ συνεχίζετε την ανάμιξη, προσθέστε σταδιακά το καυτό νερό και τέλος «χτυπήστε» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.

«Κόψτε» τη ζύμη με την σακούλα ζαχαροπλαστικής και στρογγυλό κορνέ σε σχήμα και μέγεθος της αρεσκείας σας, πάνω σε ελαφρά λαδωμένη λαμαρίνα, κατά προτίμηση με Carlex ή πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.

Φουρνίστε στους ±200°C για περίπου 25-30 λεπτά, κατά προτίμηση σε «ταμπανωτό» φούρνο, φροντίζοντας να φεύγουν οι υδρατμοί κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Ετοιμάστε την αφρατεμένη κρέμα και ομογενοποιήστε με τη Fine Cream.

Αφήστε τα να κρυώσουν, κόψτε τα στη μέση κατά μήκος, γεμίστε με την αφρατεμένη κρέμα και διακοσμήστε με Mont Blanc.

Éclair Chocolate Hazelnut

Προϊόντα

Jello

Μίγμα σε μορφή σκόνης, για την παρασκευή σου και εκλέρ.