Βάσεις για Swiss Rolls
Βάσεις για Swiss Rolls
Εξαιρετική γεύση, υψηλή απόδοση! - Genoise
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Genoise Chocolat | 2.000 gr |
Αυγά | 1.500 gr |
Νερό | 250 gr |
Γλυκόζη | 200 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και «χτυπήστε» με το «σύρμα» αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και αμέσως μετά στην δυνατή ταχύτητα για περίπου 6 λεπτά (πολύστροφο μίξερ) έως 10 λεπτά (αργόστροφο μίξερ). Στο τέλος του «χτυπήματος» η ζύμη είναι αφράτη και ομοιογενής.
Στρώστε τη ζύμη πάνω σε χαρτί ή αντικολλητική επιφάνεια.
Φουρνίστε στους 200 ºC για περίπου 5-8 λεπτά.
Πληροφορίες Προϊόντος
Ο χρόνος «χτυπήματος» της ζύμης στο μίξερ δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 10 λεπτά.
Προϊόντα
Genoise
Μίγμα για παντεσπάνι με υψηλή απόδοση. Διατίθεται σε λευκό, κακάο και σοκολάτα.