Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Βάσεις για Swiss Rolls

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Genoise Chocolat 2.000 gr
Αυγά 1.500 gr
Νερό 250 gr
Γλυκόζη 200 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και «χτυπήστε» με το «σύρμα» αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και αμέσως μετά στην δυνατή ταχύτητα για περίπου 6 λεπτά (πολύστροφο μίξερ) έως 10 λεπτά (αργόστροφο μίξερ). Στο τέλος του «χτυπήματος» η ζύμη είναι αφράτη και ομοιογενής.

Στρώστε τη ζύμη πάνω σε χαρτί ή αντικολλητική επιφάνεια.

Φουρνίστε στους 200 ºC για περίπου 5-8 λεπτά.

Πληροφορίες Προϊόντος

Ο χρόνος «χτυπήματος» της ζύμης στο μίξερ δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 10 λεπτά.

Βάσεις για Swiss Rolls

Προϊόντα

Genoise

Μίγμα για παντεσπάνι με υψηλή απόδοση. Διατίθεται σε λευκό, κακάο και σοκολάτα.