Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Soft cookies

Βασική συνταγή για να προσθέσετε τα υλικά της επιλογής σας!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Go Cookies 500 g
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής 200 g
Αυγά 100 g
Βούτυρο 99% 200 g
Ιμβερτοζάχαρο 125 g

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη μεσαία. Tα αυγά πρέπει να είναι παγωμένα και το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.

Προσθέστε στο παραπάνω μίγμα έναν από τους παρακάτω συνδυασμούς και αναμίξτε αργά:

  • 60 g σταφίδες, 130 g καρύδι ψιλοτριμμένο, 4 g κανέλα, 75 g καρύδι χοντροκομμένο
  • 200 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
  • 100 g φιστίκι Αιγίνης τριμμένο και 100 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
  • 180 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops και 30 g χυμό λεμονιού
  • 125 g φιλέ αμύγδαλο και 10 g Amaretto
  • 150 g πολύ ψιλή ψίχα καρυδιού και 50 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
  • 150 g φουντούκι ψιλοτριμμένο και 50 g ψιλές σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops

Τοποθετήστε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα,  τούφες βάρους 35 - 65 g.

Ψήστε τα cookies για 9 – 11 λεπτά στους 195-200°C.

Soft cookies