Soft cookies
Soft cookies
Βασική συνταγή για να προσθέσετε τα υλικά της επιλογής σας!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Go Cookies | 500 g |
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής | 200 g |
Αυγά | 100 g |
Βούτυρο 99% | 200 g |
Ιμβερτοζάχαρο | 125 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη μεσαία. Tα αυγά πρέπει να είναι παγωμένα και το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέστε στο παραπάνω μίγμα έναν από τους παρακάτω συνδυασμούς και αναμίξτε αργά:
- 60 g σταφίδες, 130 g καρύδι ψιλοτριμμένο, 4 g κανέλα, 75 g καρύδι χοντροκομμένο
- 200 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
- 100 g φιστίκι Αιγίνης τριμμένο και 100 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
- 180 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops και 30 g χυμό λεμονιού
- 125 g φιλέ αμύγδαλο και 10 g Amaretto
- 150 g πολύ ψιλή ψίχα καρυδιού και 50 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
- 150 g φουντούκι ψιλοτριμμένο και 50 g ψιλές σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, τούφες βάρους 35 - 65 g.
Ψήστε τα cookies για 9 – 11 λεπτά στους 195-200°C.