![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Cookies
Cookies
Μαλακά μπισκότα με υγρασία.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Go Cookies | 500 g |
Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής | 200 g |
Αυγά | 135 g |
Βούτυρο 99% | 270 g |
Λευκή ζάχαρη | 135 g |
Ιμβερτοζάχαρο | 25 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη μεσαία.
Προσθέστε στο παραπάνω μίγμα έναν από τους παρακάτω συνδυασμούς και αναμίξτε αργά:
- 60 g σταφίδες, 130 g καρύδι ψιλοτριμμένο, 4 g κανέλα, 75 g καρύδι χοντροκομμένο
- 200 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
- 100 g φιστίκι Αιγίνης τριμμένο και 100 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
- 180 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops και 30 g χυμό λεμονιού
- 125 g φιλέ αμύγδαλο και 10 g Amaretto
- 150 g πολύ ψιλή ψίχα καρυδιού και 50 g σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
- 150 g φουντούκι ψιλοτριμμένο και 50 g ψιλές σταγόνες σοκολάτας υγείας Chocolate Drops
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, τούφες βάρους 35 - 65 g.
Ψήστε τα cookies για 9 – 11 λεπτά στους 195-200°C.
![Cookies](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/zacharoplastiki/mpares-dimitriakon-cookies/go-cookies/cookies-1/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)