Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Τάρτα Λεμόνι

Ατομική τάρτα με κρέμα λεμόνι και μαρέγκα σε υπέροχη τραγανή βάση!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Danish Cookies Mix 1.000 g υλικά τάρτας
Μαργαρίνη Princess 430 g υλικά τάρτας
Αυγά 50 g υλικά τάρτας
Roi Chocolat 2.000 g υλικά παντεσπανιού
Αυγά 1.280 g υλικά παντεσπανιού
Νερό 220 g υλικά παντεσπανιού
Bianca GR 100 g υλικά μαρέγκας
Ζάχαρη 150 g υλικά μαρέγκας
Νερό (80ºC) 200 g υλικά μαρέγκας
Νερό 250 g υλικά κρέμας (λεμόνι)
Minuta Ivoire 100 g υλικά κρέμας (λεμόνι)
Roma Top 100 g υλικά κρέμας (λεμόνι)
Fruitful Lemon 80 g υλικά κρέμας (λεμόνι)
Νερό 250 g υλικά κρέμας
Minuta Ivoire 100 g υλικά κρέμας
Roma Top 100 g υλικά κρέμας
Eldorado 300 g υλικά επικάλυψης
Paletta Cold Gel Neutral 200 g υλικά επικάλυψης
Νερό 25 g υλικά επικάλυψης

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά της τάρτας και αναμίξτε με το «φτερό» για 1-2 λεπτά στην αργή ή μεσαία ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη και στρωτή ζύμη.

Aνοίξτε τη ζύμη σε τσέρκια τάρτας και ψήστε στους 185°C για 8-10 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος.
Ετοιμάστε την κρέμα λεμόνι και γεμίστε τις τάρτες.
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας όλα τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη αφράτη ζύμη. Σερβίρετε σε τσέρκι γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180 °C, για 35-40 λεπτά.

Τοποθετήστε ένα φύλλο παντεσπάνι, κλείνοντας την τάρτα.
Στην αντίστοιχη φόρμα σιλικόνης γεμίστε με Minuta Ivoire και βάλτε να παγώσουν καλά.

Ετοιμάστε τη μαρέγκα χτυπώντας στο μίξερ με σύρμα για 7 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.

Ζεστάνετε όλα τα υλικά της επικάλυψης μαζί στους 80°C. Επικαλύψτε και γαρνίρετε με ιταλική μαρέγκα.

Τάρτα Λεμόνι

Προϊόντα

Danish Cookies Mix

Μίγμα για μπισκότα βουτύρου δανέζικου τύπου.