Tresor
Tresor
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Cake | 250 g | Sable |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 250 g | Sable |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Sable |
Αυγά | 50 g | Sable |
Caramel Cake Mix | 1000 g | caramel cake |
Ηλιέλαιο | 450 g | caramel cake |
Αυγά | 450 g | caramel cake |
Νερό | 250 g | caramel cake |
Γάλα πλήρες | 225 g | Μους |
Φύλλα ζελατίνης | 10 g | Μους |
Arabesque Milk 34% | 400 g | Μους |
Pasta Cramelo al Sale | 80 g | Μους |
Casa Cream 35% | 600 g | Μους |
Arabesque Milk 34% | 750 g | κοπερτούρα |
Βούτυρο κακάο | 350 g | κοπερτούρα |
Variegone Frutto de la Passione | extra | |
Velvet spray milk chocolate | extra |
Εκτέλεση
Sable
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το
επιθυμητό κουπ-πατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.
Caramel Cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναδεύστε με το φτερό για 5 λεπτά.
Βάλτε την ρευστή ζύμη σε τσέρκια ή ταψί και ψήστε στους 160- 170 °C .
Μους
Σε ένα μπολ βάζετε το γάλα και ζεσταίνετε μέχρι να βράσει και προσθέτετε τα μαλακωμένα φύλλα ζελατίνης.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε μαζί την Arabesque Milk 34%, την Pasta Caramelo al Sale και το βρασμένο γάλα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Ανακατέψτε την Casa Cream 35% στο μίξερ με το σύρμα και προσθέστε στο άλλο μίγμα σε δύο στάδια ανακατεύοντας με σπάτουλα μέχρι να δημιουργηθεί μια μους.
Κοπερτούρα
Τοποθετήστε την Arabesque Milk 34% και το βούτυρο κακάο σε ένα μπολ και λιώστε στον φούρνο μικροκυμάτων.
Μοντάρισμα
Γεμίστε μια φόρμα σιλικόνης μέχρι τη μέση με τη μους Arabesque και τοποθετήστε Variegone Frutto de la Passione.
Προσθέστε μια στρώση μπισκότο και κλείστε τη φόρμα γεμίζοντας με μους και μια ακόμη στρώση μπισκότο.
Αφού παγώσετε, αφαιρέστε από τη φόρμα και βουτήξτε στην κοπερτούρα.
Ψεκάστε με Velvet spray milk chocolate και τοποθετήστε στο σαμπλέ που ετοιμάσατε.