Speculoos Cheesecake
Speculoos Cheesecake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Cheesecake Mix | 200 g | για την κρέμα |
Pasta Speculoos Cookie | 60 g | για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 600 g | για την κρέμα |
Granella Speculoos Cookie | 500 g | για τη βάση |
Βούτυρο 82% | 150 g | για τη βάση |
Arabesque White 30% | 1000 | επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 320 g | επικάλυψη |
Granella Speculoos Cookie | 250 g | επικάλυψη |
Mama's Cake | 250 g | Sable |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 250 g | Sable |
Αυγό | 50 g | Sable |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Sable |
Κανέλα | 6 g | Sable |
Εκτέλεση
Κρέμα
Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το Cheesecake Mix και την Casa Cream UHT 35% και χτυπήστε με το σύρμα για 1 λεπτό.
Όταν η κρέμα αφρατέψει, κατεβάστε από το μίξερ, προσθέστε την Pasta Speculoos Cookie και ομογενοποιήστε με μια μαρίζ.
Φορμάρετε στην σιλικόνη.
Βάση
Λιώνετε το βούτυρο και ομογενοποιείτε με την Granella Speculoos Cookie.
Σερβίρετε στην βάση της σιλικόνης και καταψύχετε.
Επικάλυψη
Λιώνετε στα μικροκύματα τη σοκολάτα με το λάδι και ομογενοποιείτε.
Προσθέτετε την Granella Speculoos Cookie και βουτάτε μέσα την κατεψυγμένη πάστα.
Sable
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό εώς ότου γίνει μια λεία ζύμη.
Ανοίξτε το ζυμάρι σε 2 λαδόκολλες και καταψύξτε.
Κόβετε με ανάλογο κουπ-πατ και ψήνετε στους 189 °C για 13-15 λεπτά.
Ντεκόρ
Κατά βούληση