Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Speculoos Cheesecake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Cheesecake Mix 200 g για την κρέμα
Pasta Speculoos Cookie 60 g για την κρέμα
Casa Cream 35% 600 g για την κρέμα
Granella Speculoos Cookie 500 g για τη βάση
Βούτυρο 82% 150 g για τη βάση
Arabesque White 30% 1000 επικάλυψη
Ηλιέλαιο 320 g επικάλυψη
Granella Speculoos Cookie 250 g επικάλυψη
Mama's Cake 250 g Sable
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 250 g Sable
Αυγό 50 g Sable
Μαργαρίνη Princess 200 g Sable
Κανέλα 6 g Sable

Εκτέλεση

Κρέμα

Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το Cheesecake Mix και την Casa Cream UHT 35% και χτυπήστε με το σύρμα για 1 λεπτό.
Όταν η κρέμα αφρατέψει, κατεβάστε από το μίξερ, προσθέστε την Pasta Speculoos Cookie και ομογενοποιήστε με μια μαρίζ.
Φορμάρετε στην σιλικόνη.
Βάση
Λιώνετε το βούτυρο και ομογενοποιείτε με την Granella Speculoos Cookie.
Σερβίρετε στην βάση της σιλικόνης και καταψύχετε.
Επικάλυψη
Λιώνετε στα μικροκύματα τη σοκολάτα με το λάδι και ομογενοποιείτε.
Προσθέτετε την Granella Speculoos Cookie και βουτάτε μέσα την κατεψυγμένη πάστα.
Sable
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό εώς ότου γίνει μια λεία ζύμη.
Ανοίξτε το ζυμάρι σε 2 λαδόκολλες και καταψύξτε.
Κόβετε με ανάλογο κουπ-πατ και ψήνετε στους 189 °C για 13-15 λεπτά.

Ντεκόρ
Κατά βούληση

Speculoos Cheesecake