Pannacotta
Pannacotta
Με λευκή σοκολάτα και Variegone Passion Fruit. Λαχταριστή παραλλαγή!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Pannacotta Mix | 250 g | για την πανακότα |
Γάλα | 1.000 g | για την πανακότα |
Ζάχαρη | 100 g | crumble |
Μαργαρίνη Princess | 100 g | crumble |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 140 g | crumble |
Βούτυρο 82% | 100 g | crumble |
Ινδοκάρυδο | 40 g | crumble |
Variegone Passion Fruit | extra | |
Scaldis White | extra |
Εκτέλεση
Pannacotta
Σε μια κατσαρόλα βάλτε τα 750 g γάλα και το Pannacotta Mix και αναδέψτε μέχρι να βράσει. Τραβήξτε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέστε το υπόλοιπο γάλα αναδεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθουν.
Βάλτε την pannacotta σε σκευή της αρεσκείας σας και κρυώστε στο ψυγείο.
Crumble
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί το crumble.
Απλώστε το crumble σε μια λαμαρίνα και ψήστε στους 180 °C για περίπου 10-12 λεπτά.
Σύνθεση
Βάλτε κατά βούληση Variegone Passion Fruit και crumble και κλείστε με ένα καπάκι από Scaldis White.