Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Pannacotta

Με λευκή σοκολάτα και Variegone Passion Fruit. Λαχταριστή παραλλαγή!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Pannacotta Mix 250 g για την πανακότα
Γάλα 1.000 g για την πανακότα
Ζάχαρη 100 g crumble
Μαργαρίνη Princess 100 g crumble
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 140 g crumble
Βούτυρο 82% 100 g crumble
Ινδοκάρυδο 40 g crumble
Variegone Passion Fruit extra
Scaldis White extra

Εκτέλεση


Pannacotta
Σε μια κατσαρόλα βάλτε τα 750 g γάλα και το Pannacotta Mix και αναδέψτε μέχρι να βράσει. Τραβήξτε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέστε το υπόλοιπο γάλα αναδεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθουν.
Βάλτε την pannacotta σε σκευή της αρεσκείας σας και κρυώστε στο ψυγείο.

Crumble

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί το crumble.
Απλώστε το crumble σε μια λαμαρίνα και ψήστε στους 180 °C για περίπου 10-12 λεπτά.


Σύνθεση
Βάλτε κατά βούληση Variegone Passion Fruit και crumble και κλείστε με ένα καπάκι από Scaldis White.

Pannacotta