Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Μηλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Νερό 500 g για την κρέμα
Minuta Cream 200 g για την κρέμα
Casa Cream 35% 200 g για την κρέμα
Apple Pie Cake 500 g για το μπισκουί
Αυγά 225 g για το μπισκουί
Λάδι 225 g για το μπισκουί
Νερό 125 g για το μπισκουί
Mama's Cake 250 g Sable
Αλεύρι ζαχ/κης 250 g Sable
Μαργαρίνη Princess 200 g Sable
Αυγά 50 g Sable
Ζάχαρη 225 g ένθετο
Casa Cream 35% 450 g ένθετο
Ζελατίνη 2 τμχ ένθετο
Fruitful Apple 500 g ένθετο
Arabesque White 30% 500 g βούτηγμα σοκολάτας
Ηλιέλαιο 120 g βούτηγμα σοκολάτας
Ιμβερτοζάχαρο 350 g Γλασάζ κόκκινο
Casa Cream 35% 160 g Γλασάζ κόκκινο
Ζελατίνη 4 τμχ Γλασάζ κόκκινο
Arabesque Milk 34% 350 g Γλασάζ κόκκινο
Paletta Cold Gel 200 g Γλασάζ κόκκινο

Εκτέλεση

Κρέμα

Αφρατεύετε την Casa Cream UHT 35%.
Χτυπάτε το νερό με τη Minuta Cream για 3 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Τέλος, ομογενοποιείτε την κρέμα με την αφρατεμένη σαντιγύ.

Biscuit

Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό για 3 λεπτά, στην μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε σε λαμαρίνα 60x40 cm.
Ψήνετε στους 180 °C για 9 με 11 λεπτά.

Sable

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει
μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το
επιθυμητό κουπ-πατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.

Ένθετο
Κάνετε ξηρή καραμέλα στην οποία προσθέτετε την την ζεσταμένη Casa Cream UHT 35%. Ομογενοποιείτε και κατεβάζετε από τη φωτιά.
Προσθέτετε τις μαλακωμένες ζελατίνες και το Fruitful Apple (το οποίο έχετε ζεστάνει προηγουμένως).
Σε ένα ταψάκι 30x40cm στρώνετε το biscuit apple pie και από πάνω σερβίρετε όλο το μίγμα από τα καραμελωμένα μήλα.
Αποθηκεύετε στην κατάψυξη.

Βούτηγμα σοκολάτας

Λιώνετε και τα δύο υλικά μαζί στον φούρνο μικροκυμάτων και βουτάτε την κατεψυγμένη πάστα πριν γλασάρετε.

Γλασάζ κόκκινο

Βράζετε το Ιμβερτοζάχαρο μαζί με την Casa Cream UHT 35%.
Κατεβάζετε από την φωτιά, προσθέτετε τις ζελατίνες και μπιμάρετε. Βάζετε την σοκολάτα και κάνετε γαλακτοματοποίηση για 3 λεπτά . Μπιμάρετε
ξανά.
Τέλος προσθέτετε το ουδέτερο Paletta Cold Gel και κόκκινο χρώμα (σκόνη
ή πάστα).
Γλασάρετε τις πάστες όταν το γλασάζ φτάσει στους 28 °C

Μηλόπιτα

Προϊόντα

Apple Pie Cake

Μίγμα για κέικ με γεύση παραδοσιακής μηλόπιτας