Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Jungle

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Twin Choco 500 g για τη βάση
Αυγά 225 g για τη βάση
Νερό 125 g για τη βάση
Λάδι 225 g για τη βάση
Νερό 500 g για την κρέμα σοκολάτας
Minuta Choco 200 g για την κρέμα σοκολάτας
Casa Cream 35% 200 g για την κρέμα σοκολάτας
Κρύο νερό 800 g για την κρέμα
Γάλα μακράς διαρκείας 400 g για την κρέμα
Minuta Ivoire 500 g για την κρέμα
Roma Top 350 g για την κρέμα
Casa Cream 35% 350 g για την κρέμα
Pasta Vaniglia Bourbon 30 g για την κρέμα
Arabesque Milk 34% 750 g κοπερτούρα
Βούτυρο κακάο 350 g κοπερτούρα
Variegone Choco Bisc extra
Variegone Amarena extra

Εκτέλεση

Βάση
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό για 3
λεπτά, στην μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε σε λαμαρίνα 60x40 cm
Ψήνετε στους 180 °C για 9 με 11 λεπτά.

Κρέμα σοκολάτας

Αφρατεύετε την Casa Cream UHT 35%.
Χτυπάτε το νερό με τη Minuta Choco για 3 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα
με το σύρμα.
Τέλος, ομογενοποιείτε την κρέμα με την αφρατεμένη σαντιγύ.
Κρέμα

Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα 3 πρώτα υλικά με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5’. Ομογενοποιείτε με την σαντιγύ και την Pasta Vaniglia Bourbon.

Κοπερτούρα

Λιώνετε την Arabesque Milk 34% μαζί με το βούτυρο κακάο σε έναν φούρνο μικροκυμάτων.
Προσοχή να μην καεί η σοκολάτα.

Μοντάρισμα
Χρησιμοποιήστε κυλινδρικές φόρμες 6x6 cm.
Κόψτε το μπισκότο της βάσης και απλώστε μια στρώση Variegone Choco Bisc.
Γεμίστε την μισή φόρμα με την κρέμα με Minuta Choco και προσθέστε μια στρώση Variegone Amarena.
Έπειτα, προσθέστε μια ακόμη στρώση μπισκότου και γεμίστε τη φόρμα με την κρέμα βανίλια με Minuta Ivoire.
Αφαιρέστε την εφαρμογή από τη φόρμα και βουτήξτε τη στην κοπερτούρα με Arabesque Milk 34%. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για το décor.

Jungle