Ταρτάκι Red Forest
Ταρτάκι Red Forest
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Forest Fruit Cake | 250 g | για την τάρτα |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής (μαλακό) | 250 g | για την τάρτα |
Αυγά | 50 g | για την τάρτα |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | για την τάρτα |
Κρύο νερό | 800 g | για την κρέμα |
Γάλα μακράς διαρκείας | 400 g | για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 500 g | για την κρέμα |
Σαντιγύ | 600 g | για την κρέμα |
Red Forest Fruit Cake | 1000 g | για το ένθετο |
Αυγά | 340 g | για το ένθετο |
Νερό | 270-275 g | για το ένθετο |
Λάδι | 300 g | για το ένθετο |
Masca Berries | 500 g | επικάλυψη |
Νερό | 50 g | επικάλυψη |
Fruitful Blueberry | extra | |
Φρέσκα φρούτα του δάσους | extra | |
Velvet Spray | extra |
Εκτέλεση
Τάρτα
Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί στην μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να
σχηματιστεί μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε τη ζύμη στις φόρμες της τάρτας και ψήνετε για 15’ στους 170°C.
Κρέμα
Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.
Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα τρία πρώτα υλικά και τα χτυπάτε στη
γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα για 5’.
Τέλος, ομογενοποιείτε το μείγμα με τη σαντιγύ.
Ένθετο
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το
φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά.
Φουρνίστε στους 165°C για 35-40 λεπτά.
Επικάλυψη
Στον φούρνο μικροκυμάτων ζεσταίνετε τα υλικά μαζί.
Μοντάρισμα
Αφού έχετε ψήσει τις τάρτες, τις γεμίζετε με το Fruitful Blueberry.
Σε μια μικρή ημισφαίρια φόρμα σιλικόνης βάζετε την κρέμα και καταψύχετε.
Ξεφορμάρετε και επικαλύπτετε με την Masca Berries.
Τοποθετείτε κατά βούληση πάνω στην τάρτα το ημισφαίριο, τις μαρέγκες,
τα macaron και τα φρέσκα φρούτα.
Προϊόντα
Red Forest Fruit Cake
Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.