Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Ροδάκινο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Genoise White 400 g για το μπισκουί
Αυγά 300 g για το μπισκουί
Νερό 100 g για το μπισκουί
Γλυκόζη 50 g για το μπισκουί
Βούτυρο 100 g για το μπισκουί
Νερό 500 g για την κρέμα
Minuta Cream 200 g για την κρέμα
Casa Cream 35% 200 g για την κρέμα
Pasta Vaniglia Tahiti 30 g για την κρέμα
Νερό 100 g ένθετο
Fruitful Peach 1000 g ένθετο
Φύλλα ζελατίνης 4 τμχ ένθετο
Chocolatier White Waffle 1000 g για τη βάση
Biscotto 700 g για τη βάση
Arabesque White 30% 600 g ψέκασμα
Βούτυρο κακάο 400 g ψέκασμα

Εκτέλεση

Βάση

Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Genoise, τα αυγά και το νερό και χτυπάτε για 6 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.
Μόλις Μόλις το μίγμα είναι έτοιμο χαμηλώνετε σε αργή ταχύτητα και ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο μαζί με την γλυκόζη.
Σερβίρετε σε λαμαρίνα 60x40 cm.
Ψήνετε στους 190 °C για 9 με 11 λεπτά.

Κρέμα

Αφρατεύετε την Casa Cream UHT 35%.
Χτυπάτε το νερό με τη Minuta Cream για 3 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Τέλος, ομογενοποιείτε την κρέμα με την αφρατεμένη σαντιγύ και
προσθέτετε την Pasta Vaniglia Tahiti.

Ένθετο

Βάζετε το Fruitful Peach μαζί με το νερό να ζεσταθούν στους 70 °C.
Προσθέστε τις μαλακωμένες ζελατίνες και μπιμάρετε.
Σερβίρετε στην ανάλογη φόρμα και παγώνετε.

Βάση

Ζεσταίνετε στον φούρνο μικροκυμάτων το Chocolatier White Waffle και προσθέτετε το Biscotto και ομογενοποιείτε. Απλώνετε σε μια λαμαρίνα.
Παγώνετε και κόβετε με το κουπ-πατ στο επιθυμητό μέγεθος.

Ψέκασμα

Λιώνετε και τα δύο υλικά μαζί και ψεκάζετε σε θερμοκρασία 60 °C.

Ντεκόρ

Κατά βούληση.

Ροδάκινο