Pink Dream
Pink Dream
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Forest Fruit Cake | 250 g | για την τάρτα |
Αυγά | 50 g | για την τάρτα |
Αλεύρι ζαχ/κης | 250 g | για την τάρτα |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | για την τάρτα |
Γάλα μακράς διαρκείας | 500 g | για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | για την κρέμα |
Roma Top | 350 g | για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 350 g | για την κρέμα |
Pasta Vaniglia Bourbon | 30 g | για την κρέμα |
Red Forest Fruit Cake | 500 g | για το μπισκουί |
Αυγά | 225 g | για το μπισκουί |
Νερό | 125 g | για το μπισκουί |
Λάδι | 225 g | για το μπισκουί |
Σιρόπι | 150 g | για την κρέμα φράουλας |
Φύλλα ζελατίνης | 10 g | για την κρέμα φράουλας |
Fruitful Strawberry | 500 g | για την κρέμα φράουλας |
Casa Cream 35% | 360 g | για την κρέμα φράουλας |
Pasta Loukoumi | 30 g | για την κρέμα φράουλας |
Arabesque White 30% | 750 g | κοπερτούρα |
Βούτυρο κακάο | 350 g | κοπερτούρα |
Casa Cream 35% | 160 g | γλασάζ λουκούμι |
Φύλλα ζελατίνης | 20 g | γλασάζ λουκούμι |
Ιμβερτοζάχαρο | 350 g | γλασάζ λουκούμι |
Arabesque White 30% | 380 g | γλασάζ λουκούμι |
Paletta Cold Gel | 200 g | γλασάζ λουκούμι |
Pasta Loukoumi | 30 g | γλασάζ λουκούμι |
Fruitful Raspberry | extra | |
Velvet spray white | extra |
Εκτέλεση
Τάρτα
Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί στην μεσαία ταχύτητα με το φτερό μέχρι να
σχηματιστεί μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε τη ζύμη στις φόρμες της τάρτας και ψήνετε για 15’ στους 170°C.
Κρέμα
Χτυπάτε τη σαντιγύ μέχρι να σφίξει.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε τα 3 πρώτα υλικά με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 5’. Ομογενοποιείτε με την σαντιγύ και την Pasta Vaniglia Bourbon.
Μπισκουί
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το φτερό για 3
λεπτά, στην μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε σε λαμαρίνα 60x40 cm
Ψήνετε στους 180 °C για 9 με 11 λεπτά.
Κρέμα φράουλας
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το Fruitful Strawberry, την Pasta Loukoumi και τα φύλλα ζελατίνης. Βράστε το σιρόπι και τοποθετήστε το σε ένα μπολ.
Αναμίξτε τα υλικά με ένα μπίμερ και ταυτόχρονα προσθέστε την Casa Cream 35% αναμειγνύοντάς τη μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη κρέμα.
Κοπερτούρα
Λιώνετε την Arabesque White 30% μαζί με το βούτυρο κακάο σε έναν φούρνο μικροκυμάτων.
Γλασάζ Λουκούμι
Σε ένα μπολ βράστε την Casa Cream και το Ιμβερτοζάχαρο και έπειτα προσθέστε τα φύλλα ζελατίνης.
Σε ένα άλλο μπολ τοποθετήστε την Arabesque White, Paleta Cold Gel, Pasta Loukoumi και προσθέστε το βρασμένο μίγμα.
Αναμίξτε με ένα μπίμερ μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα.
Μοντάρισμα
Γεμίστε μια φόρμα σιλικόνης με την κρέμα βανίλιας και τοποθετήστε το Fruitful Raspberry.
Γεμίστε με την κρέμα φράουλας μια άλλη φόρμα σιλικόνης.
Σε μια φόρμα προσθέστε την κοπερτούρα και ψεκάστε με το Velvet Spray.
Καλύψτε την κρέμα φράουλας με γλασάζ λουκούμι και τοποθετήστε πάνω από την εφαρμογή με τη βανίλια. Το γλασάζ να είναι στους 28 °C
Προϊόντα
Red Forest Fruit Cake
Μίγμα σε μορφή σκόνης για την παρασκευή κέικ σπιτικής νοστιμιάς με κακάο και άρωμα φρούτων του δάσους.