Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Carrot Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Grand Carrot Cake 700 g για τη βάση
Μαργαρίνη Princess 100 g για τη βάση
Νερό 100 g για τη βάση
Γλυκόζη 100 g για τη βάση
Καρότα (τριμμένα) 350 g για τη βάση
Ανανάς (κομμάτια στραγγισμένα)) 90 g για τη βάση
Καρύδια τριμμένα 90 g για τη βάση
Cheesecake Mix 200 g για την κρέμα cheesecake
Casa Cream 35% 600 g για την κρέμα cheesecake
Mma's Choco Cake 400 g για το crumble
Μαργαρίνη Princess 200 g για το crumble
Καστανή Ζάχαρη 200 g για το crumble
Fruitful Orange extra
Fruitful Peach extra
Arabesque Dark 60% extra
Masca Apricot extra

Εκτέλεση

Βάση
Αρχικά αναμίξτε το νέρό, τη μαργαρίνη και τη γλυκόζη στον κάδο του μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα.
Προσθέστε το Grand Carrot Cake και συνεχίστε την ανάμιξη στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Η ζύμη θα γίνει αρκετά απαλή και σχετικά «βαριά».
Ένα λεπτό πριν το τέλος προσθέστε τα καρότα, τον ανανά και τα καρύδια και ολοκληρώστε την ανάμιξή τους στην αργή ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψι της επιλογής σας, γεμίζοντάς τις μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 180-190°C .

Κρέμα Cheesecake
Τοποθετήστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα για ένα λεπτό.

Crumble

Τοποθετήστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη. Σε ένα ταψί τοποθετήστε ανόμοια κομμάτια και ψήστε στους 180 °C για 5 λεπτά.

Μοντάρισμα
Γεμίστε μια φόρμα με το μίγμα cheesecake. Φέρτε το Arabesque Dark 60% στην κατάλληλη θερμοκρασία. Με μια φόρμα δημιουργήστε τη γλάστρα για το cake.
Τοποθετήστε μια στρώση Grand Carrot Cake στην βάση και γεμίστε τη «γλάστρα» που δημιουργήσατε με την κρέμα cheesecake. Τοποθετήστε στη μέση Fruitful Orange και Fruitful Peach.
Γλασάρετε μια φόρμα σιλικόνης με τη Masca Βερίκοκο και τοποθετήστε πάνω από το γλυκό.
Διακοσμήστε με το crumble για να δώσετε τη όψη του χώματος.

Carrot Cake