Carrot Cake
Carrot Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Grand Carrot Cake | 700 g | για τη βάση |
Μαργαρίνη Princess | 100 g | για τη βάση |
Νερό | 100 g | για τη βάση |
Γλυκόζη | 100 g | για τη βάση |
Καρότα (τριμμένα) | 350 g | για τη βάση |
Ανανάς (κομμάτια στραγγισμένα)) | 90 g | για τη βάση |
Καρύδια τριμμένα | 90 g | για τη βάση |
Cheesecake Mix | 200 g | για την κρέμα cheesecake |
Casa Cream 35% | 600 g | για την κρέμα cheesecake |
Mma's Choco Cake | 400 g | για το crumble |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | για το crumble |
Καστανή Ζάχαρη | 200 g | για το crumble |
Fruitful Orange | extra | |
Fruitful Peach | extra | |
Arabesque Dark 60% | extra | |
Masca Apricot | extra |
Εκτέλεση
Βάση
Αρχικά αναμίξτε το νέρό, τη μαργαρίνη και τη γλυκόζη στον κάδο του μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα.
Προσθέστε το Grand Carrot Cake και συνεχίστε την ανάμιξη στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Η ζύμη θα γίνει αρκετά απαλή και σχετικά «βαριά».
Ένα λεπτό πριν το τέλος προσθέστε τα καρότα, τον ανανά και τα καρύδια και ολοκληρώστε την ανάμιξή τους στην αργή ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψι της επιλογής σας, γεμίζοντάς τις μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 180-190°C .
Κρέμα Cheesecake
Τοποθετήστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με σύρμα στη γρήγορη ταχύτητα για ένα λεπτό.
Crumble
Τοποθετήστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό στη γρήγορη ταχύτητα μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής ζύμη. Σε ένα ταψί τοποθετήστε ανόμοια κομμάτια και ψήστε στους 180 °C για 5 λεπτά.
Μοντάρισμα
Γεμίστε μια φόρμα με το μίγμα cheesecake. Φέρτε το Arabesque Dark 60% στην κατάλληλη θερμοκρασία. Με μια φόρμα δημιουργήστε τη γλάστρα για το cake.
Τοποθετήστε μια στρώση Grand Carrot Cake στην βάση και γεμίστε τη «γλάστρα» που δημιουργήσατε με την κρέμα cheesecake. Τοποθετήστε στη μέση Fruitful Orange και Fruitful Peach.
Γλασάρετε μια φόρμα σιλικόνης με τη Masca Βερίκοκο και τοποθετήστε πάνω από το γλυκό.
Διακοσμήστε με το crumble για να δώσετε τη όψη του χώματος.