Tartufo
Tartufo
Vegan πάστα με tartufo
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 800 g | για τη βάση |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | για τη βάση |
Αλεύρι ζαχ/κης | 200 g | για τη βάση |
Κακάο | 100 g | για τη βάση |
Λάδι | 100 g | για τη βάση |
Νερό | 140 g | για τη βάση |
Arabesque Dark 60% | 400 g | για τη βάση |
Γλυκόζη | 200 g | για τη βάση |
Νερό | 1000 g | για την κρέμα |
Vegan Cream Patisserie | 400 g | για την κρέμα |
Vegan Rosette | 400 g | για την κρέμα |
Pasta Tartufo | 160 g | για την κρέμα |
Arabesque Dark 60% | 1000 g | μαύρη επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 320 g | μαύρη επικάλυψη |
Crystalbrill White | λευκή επικάλυψη |
Εκτέλεση
Για τη βάση, τοποθετείτε στο μίξερ όλα τα υλικά , εκτός από την Arabesque 60% και τη γλυκόζη, και χτυπάτε με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 3’.
Προσθέτετε την Arabesque 60% και την γλυκόζη, αφού τα λιώσετε στον φούρνο
μικροκυμάτων, και συνεχίζετε να τα χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα.
Σερβίρετε σε λαμαρινακι με λαδόκολλα 30×40cm και ψήνετε για 20' στους 180°C.
Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Cream Patisserie με το νερό για 3’ στην γρήγορη ταχύτητα με το
σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ . Αφρατεύετε ξεχωριστά τη Vegan
Rosette. Τέλος ομογενοποιείτε και προσθέτετε την Pasta Tartufo.
Για τη μαύρη επικάλυψη, λιώνετε και τα δύο υλικά μαζί στον φούρνο μικροκυμάτων και βουτάτε τις
πάστες.
Φορμάρετε την Vegan Κρέμα και επικαλύπτετε με Crystalbrill White.
Προϊόντα
Rosette Vegan
Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.
Vegan Cream Patisserie
Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.