Τάρτα σύκο
Τάρτα σύκο
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 200 g | για την τάρτα |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 180 g | για την τάρτα |
Μαργαρίνη Princess | 150 g | για την τάρτα |
Ηλιέλαιο | 25 g | για την τάρτα |
Νερό | 25 g | για την τάρτα |
Vegan Cream Patisserie | 200 g | για την κρέμα |
Vegan Rosette | 200 g | για την κρέμα |
Νερό | 550 g | για την κρέμα |
Pasta Fico Rosa | 70 g | για την κρέμα |
Eldorado | 200 g | επικάλυψη |
Νερό | 200 g | επικάλυψη |
Paletta Cold Gel | 800 g | επικάλυψη |
Εκτέλεση
Για την τάρτα, χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη στις επιθυμητές φόρμες τάρτας και ψήνετε στους 170°C για 15’.
Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette ελαφριά σαν «γιαούρτι». Χτυπάτε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ. Τέλος, προσθέτετε την Pasta Fico Rosa και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Για την επικάλυψη, βράζετε το Eldorado με το νερό. Αποσύρετε, προσθέτετε το Paleta Cold Gel και ανακατεύετε σιγά-σιγά. Χρησιμοποιείτε την επίκάλυψη άμεσα.
Για το μοντάρισμα, αφού κρυώσουν οι τάρτες, τις γεμίζετε με Variegone Fichi Caramellati. Με τη βοήθεια μιας σπαστής παλέτας βάζετε κρέμα στην μισή τάρτα και στην υπόλοιπη γαρνίρετε με φρέσκα φρούτα ή αποξηραμένα σύκα. Επικαλύπτετε την κρέμα και τα σύκα με το ζελέ.
Προϊόντα
Rosette Vegan
Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.
Vegan Cream Patisserie
Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.