Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Nougatine

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 500 g για τη βάση
Νερό 212 g για τη βάση
Ηλιέλαιο 162 g για τη βάση
Αμύγδαλο κροκάν για ντεκόρ κατά βούληση για τη βάση
Vegan Cream Patisserie 200 g για την κρέμα
Vegan Rosette 200 g για την κρέμα
Γάλα αμυγδάλου 700 g για την κρέμα

Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ το Vegan Cake Mix, το νερό και το ηλιέλαιο με το «φτερό» στη
μεσαία ταχύτητα για 4’.
Στρώνετε το μίγμα σε μια λαμαρίνα 60x40, ρίχνετε στην επιφάνεια το κροκάν αμυγδάλου και ψήνετε στους 180°C για 10’-12’.
Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette με το σύρμα σαν «γιαούρτι» Χτυπάτε τη Vegan Cream Patisserie με το γάλα αμυγδάλου για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ .
Για το μοντάρισμα, σε ένα τσέρκι 25x25 τοποθετείτε το μπισκουί αμυγδάλου και από πάνω μια στρώση κρέμα. Επαναλαμβάνετε μια ακόμη φορά και καταψύχετε.
Ξεφορμάρετε, κόβετε και γαρνίρετε τις πάστες κατά βούληση.

Nougatine

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.