Nougatine
Nougatine
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 500 g | για τη βάση |
Νερό | 212 g | για τη βάση |
Ηλιέλαιο | 162 g | για τη βάση |
Αμύγδαλο κροκάν για ντεκόρ | κατά βούληση | για τη βάση |
Vegan Cream Patisserie | 200 g | για την κρέμα |
Vegan Rosette | 200 g | για την κρέμα |
Γάλα αμυγδάλου | 700 g | για την κρέμα |
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ το Vegan Cake Mix, το νερό και το ηλιέλαιο με το «φτερό» στη
μεσαία ταχύτητα για 4’.
Στρώνετε το μίγμα σε μια λαμαρίνα 60x40, ρίχνετε στην επιφάνεια το κροκάν αμυγδάλου και ψήνετε στους 180°C για 10’-12’.
Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette με το σύρμα σαν «γιαούρτι» Χτυπάτε τη Vegan Cream Patisserie με το γάλα αμυγδάλου για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ .
Για το μοντάρισμα, σε ένα τσέρκι 25x25 τοποθετείτε το μπισκουί αμυγδάλου και από πάνω μια στρώση κρέμα. Επαναλαμβάνετε μια ακόμη φορά και καταψύχετε.
Ξεφορμάρετε, κόβετε και γαρνίρετε τις πάστες κατά βούληση.
Προϊόντα
Rosette Vegan
Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.
Vegan Cream Patisserie
Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.