Mini Pistachio
Mini Pistachio
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 500 g | για τη βάση |
Ηλιέλαιο | 162 g | για τη βάση |
Νερό | 212 g | για τη βάση |
Σπασμένο φιστίκι Αιγίνης | κατά βούληση | για τη βάση |
Vegan Cream Patisserie | 200 g | για την κρέμα |
Vegan Rosette | 200 g | για την κρέμα |
Γάλα σόγιας | 700 g | για την κρέμα |
Pasta Pistachio | 80 g | για την κρέμα |
Arabesque Dark 60% | 1000 g | επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 300 g | επικάλυψη |
Σπασμένο φιστίκι Αιγίνης | επικάλυψη | |
Λίγο αλάτι | επικάλυψη |
Εκτέλεση
Για τη βάση, χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» στη μεσαία ταχύ τητα για 4’.
Σερβίρετε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα 60x40, πασπαλίζετε στην επιφάνεια το φυστίκι και ψήνετε στους 180°C για 10’-12’ με κλειστό ταμπέρ.
Για την κρέμα, αφρατεύετε τη Vegan Rosette. Χτυπάτε το γάλα και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ.
Τέλος, προσθέτετε την Pasta Pistachio και ανακατεύε τε με μια μαρίζ. Αφού έχετε βάλει το κέικ και την κρέμα στην επιθυμητή φόρμα, παγώνετε και ξεφορμάρετε. Λιώνετε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο και τα βουτάτε μέσα. Γαρνίρετε με σπασμένο φυστίκι αιγίνης και αλάτι
Προϊόντα
Rosette Vegan
Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.
Vegan Cream Patisserie
Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.