Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Mini Caffe la Paz

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 500 g για τη βάση
Ηλιέλαιο 162 g για τη βάση
Νερό 212 g για τη βάση
Vegan Cream Patisserie 200 g για την κρέμα
Vegan Rosette 200 g για την κρέμα
Pasta Caffe la Paz 70 g για την κρέμα
Γάλα σόγιας 700 g για την κρέμα
Arabesque Dark 60% 1.000 g επικάλυψη
Ηλιέλαιο 300 g επικάλυψη
Κακάο κατά βούληση επικάλυψη

Εκτέλεση

Για τη βάση, χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα για 4’. Σερβίρετε τη ζύμη σε μια λαμαρίνα 60x40 και ψήνετε στους 180°C για 10’-11’ με κλειστό ταμπέρ.


Για την κρέμα, αφρατεύετε τη Vegan Rosette. Χτυπάτε το γάλα και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ.
Τέλος, προσθέτετε την Pasta Caffe La Paz και ανακατεύετε με μια μαρίζ.


Αφού έχετε βάλει το κέικ και την κρέμα στην επιθυμητή φόρμα, παγώνετε και ξεφορμάρετε. Λιώνετε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο και τα βουτάτε μέσα. Κοσκινίζετε το κακάο.

Mini Caffe la Paz

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.