Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Κυδώνι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 1.000 g για τη βάση
Λάδι 325 g για τη βάση
Νερό 425 g για τη βάση
Νερό 1000 g για την κρέμα
Vegan Cream Patisserie 400 g για την κρέμα
Vegan Rosette 500 g για την κρέμα
Masca Κυδώνι extra

Εκτέλεση

Για τη βάση , ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4’. Βάζετε τη ζύμη σε ταψί και ψήνετε στους 190°C για περίπου 30’.
Για την κρέμα, χτυπήστε τη Vegan Rosette μεχρι να σφίξει. Έπειτα χτυπάτε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στο μίξερ, με το σύρμα. Αφρατεύετε με τη Vegan Rosette.

Κυδώνι

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.