Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Καρύδα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 200 g για τη βάση
Μαργαρίνη Princess 150 g για τη βάση
Αλεύρι ζαχ/κης 180 g για τη βάση
Ηλιέλαιο 25 g για τη βάση
Νερό 25 g για τη βάση
Vegan Cream Patisserie 200 g για την κρέμα
Vegan Rosette 200 g για την κρέμα
Γάλα καρύδας 700 g για την κρέμα
Pasta Coco Piu 60 g για την κρέμα
Vegan Cake Mix 500 g για το μπισκουί
Νερό 212 g για το μπισκουί
Ηλιέλαιο 162 g για το μπισκουί
Ινδική καρύδα κατά βούληση για το μπισκουί
Arabesque Dark 70% 1000 g επικάλυψη
Ηλιέλαιο 250 g επικάλυψη
Fruitful Peach extra

Εκτέλεση


Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο, κόβετε με ένα κουπ πατ και ψήνετε στους 170 °C για 15’.
Για το μπισκουί, χτυπάτε όλα τα υλικά, εκτός από την ινδική καρύδα, για 4’ με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα. Στρώνετε το μίγμα σε μια λαμαρίνα 60x40, πασπαλίζετε με την καρύδα και ψήνετε στους 180 °C για 10’-12’.
Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette ελαφριά σαν «γιαούρτι». Χτυπάτε τη Vegan Cream
Patisserie με το γάλα καρύδας για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ. Προσθέτετε την Pasta Coco Piu και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Για την επικάλυψη, λιώνετε και τα δύο υλικά μαζί.
Για το μοντάρισμα, σε μια σφαιρική φόρμα σιλικόνης τοποθετείτε στον πάτο το Fruitful Peach και γεμίζετε με την κρέμα. Τοποθετείτε το μπισκουί και καταψύχετε. Ξεφορμάρετε, βουτάτε στην σοκολάτα τα ¾ της πάστας και περνάτε με ένα πινέλο ώστε να δημιουργήσετε το εφέ της καρύδας.
Τοποθετείτε την καρύδα πάνω στην τραγανή βάση.

Καρύδα

Προϊόντα

Rosette Vegan

Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.

Vegan Cream Patisserie

Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.