Καρύδα
Καρύδα
Vegan συνταγή με γάλα καρύδας και γευστικά κομματάκια ροδάκινου.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 200 g | για τη βάση |
Μαργαρίνη Princess | 150 g | για τη βάση |
Αλεύρι ζαχ/κης | 180 g | για τη βάση |
Ηλιέλαιο | 25 g | για τη βάση |
Νερό | 25 g | για τη βάση |
Vegan Cream Patisserie | 200 g | για την κρέμα |
Vegan Rosette | 200 g | για την κρέμα |
Γάλα καρύδας | 700 g | για την κρέμα |
Pasta Coco Piu | 60 g | για την κρέμα |
Vegan Cake Mix | 500 g | για το μπισκουί |
Νερό | 212 g | για το μπισκουί |
Ηλιέλαιο | 162 g | για το μπισκουί |
Ινδική καρύδα | κατά βούληση | για το μπισκουί |
Arabesque Dark 70% | 1000 g | επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 250 g | επικάλυψη |
Fruitful Peach | extra |
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο, κόβετε με ένα κουπ πατ και ψήνετε στους 170 °C για 15’.
Για το μπισκουί, χτυπάτε όλα τα υλικά, εκτός από την ινδική καρύδα, για 4’ με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα. Στρώνετε το μίγμα σε μια λαμαρίνα 60x40, πασπαλίζετε με την καρύδα και ψήνετε στους 180 °C για 10’-12’.
Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette ελαφριά σαν «γιαούρτι». Χτυπάτε τη Vegan Cream
Patisserie με το γάλα καρύδας για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα και μετά ομογενοποιείτε με τη σαντιγύ. Προσθέτετε την Pasta Coco Piu και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Για την επικάλυψη, λιώνετε και τα δύο υλικά μαζί.
Για το μοντάρισμα, σε μια σφαιρική φόρμα σιλικόνης τοποθετείτε στον πάτο το Fruitful Peach και γεμίζετε με την κρέμα. Τοποθετείτε το μπισκουί και καταψύχετε. Ξεφορμάρετε, βουτάτε στην σοκολάτα τα ¾ της πάστας και περνάτε με ένα πινέλο ώστε να δημιουργήσετε το εφέ της καρύδας.
Τοποθετείτε την καρύδα πάνω στην τραγανή βάση.
Προϊόντα
Rosette Vegan
Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.
Vegan Cream Patisserie
Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.