Granolla Καραμέλα
Granolla Καραμέλα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Seedmix | 250 g | για τη granola |
Florentiner Mix | 50 g | για τη granola |
Φουντούκι σπασμένο | 100 g | για τη granola |
Vegan Cream Patisserie | 400 g | για την κρέμα |
Vegan Rosette | 500 g | για την κρέμα |
Νερό | 1000 g | για την κρέμα |
Pasta Bitter Caramel | 80-100 g | για την κρέμα |
Masca Βερίκοκο | extra |
Εκτέλεση
Για τη granola, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και τα ρίχνετε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικο χαρτί.
Ψήνετε στους 170°C για περίπου 10’.
Για την κρέμα, χτυπάτε τη Vegan Rosette μεχρι να σφίξει. Έπειτα χτυπάτε το νερό και τη Vegan Cream Patisserie για 5’ στην γρήγορη ταχύ τητα με το σύρμα.
Προσθέτετε την Pasta Bitter Caramel και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθεί. Αφρατεύετε με τη Vegan Rosette.
Προϊόντα
Rosette Vegan
Vegan φυτική κρέμα ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής.
Vegan Cream Patisserie
Μίγμα για την παρασκευή vegan κρέμας πατισερί.