

Zero Profiterole
Zero Profiterole
Προφιτερόλ χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Γάλα 3.5% | 1.300 g | Σάλτσα προφιτερόλ |
Minuta Zero | 250 g | |
Choco Drops Zero | 400 g | |
Βούτυρο | 150 g | |
Minuta Zero | 1.000 g | Κρέμα |
Νερό | 2.500 g | |
Casa Cream 35% | 1.000 g | |
Βασική συνταγή Pâte à choux (χωρίς το ποσοστό ζάχαρης) | extra |
Εκτέλεση
Σάλτσα προφιτερόλ
Βάλτε το γάλα σε κατσαρόλα και, λίγο πριν βράσει, προσθέστε την Minuta Zero και αναδέψτε καλά μέχρι να βράσει. Κατεβάστε από την φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και το βούτυρο, και ομογενοποιείστε καλά με μπιμερ.
Τοποθετήστε τη σάλτσα στο ψυγείο.
Δουλέψτε την επόμενη ημέρα.
Κρέμα
Χτυπήστε το νερό και την Minuta Zero στον κάδο του μίξερ για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Ομοίως, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος και ομογενοποιείστε τη με το προηγούμενο μείγμα.
Μοντάρισμα
Σε ένα πιάτο τη επιλογής σας βάζετε κάτω κρέμα και ακουμπάτε 3 σου γεμισμένα με κρέμα.
Βάζετε κρέμα στο κέντρο και κολλάτε άλλο ένα σου.
Περιχύνετε τη σάλτσα προφιτερόλ και γαρνίρετε κατά βούληση.
