Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Zero Profiterole

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Γάλα 3.5% 1.300 g Σάλτσα προφιτερόλ
Minuta Zero 250 g
Choco Drops Zero 400 g
Βούτυρο 150 g
Minuta Zero 1.000 g Κρέμα
Νερό 2.500 g
Casa Cream 35% 1.000 g
Βασική συνταγή Pâte à choux (χωρίς το ποσοστό ζάχαρης) extra

Εκτέλεση

Σάλτσα προφιτερόλ

Βάλτε το γάλα σε κατσαρόλα και, λίγο πριν βράσει, προσθέστε την Minuta Zero και αναδέψτε καλά μέχρι να βράσει. Κατεβάστε από την φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και το βούτυρο, και ομογενοποιείστε καλά με μπιμερ.

Τοποθετήστε τη σάλτσα στο ψυγείο.

Δουλέψτε την επόμενη ημέρα.

Κρέμα

Χτυπήστε το νερό και την Minuta Zero στον κάδο του μίξερ για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.

Ομοίως, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος και ομογενοποιείστε τη με το προηγούμενο μείγμα.

Μοντάρισμα

Σε ένα πιάτο τη επιλογής σας βάζετε κάτω κρέμα και ακουμπάτε 3 σου γεμισμένα με κρέμα.

Βάζετε κρέμα στο κέντρο και κολλάτε άλλο ένα σου.

Περιχύνετε τη σάλτσα προφιτερόλ και γαρνίρετε κατά βούληση.

Zero Profiterole