Zero Profiterole
Zero Profiterole
Προφιτερόλ χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Γάλα 3.5% | 1.000 g | Σάλτσα προφιτερόλ |
Minuta Zero | 200 g | |
Choco Drops Zero | 300 g | |
Βούτυρο | 70 g | |
Minuta Zero | 400 g | Κρέμα |
Νερό | 1000 g | |
Casa Cream 35% | 400 g | |
Βασική συνταγή Pâte à choux (χωρίς το ποσοστό ζάχαρης) | extra |
Εκτέλεση
Σάλτσα προφιτερόλ
Βάζετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε εώς 80 °C, προσθέτετε τη Minuta Zero και αναδεύετε εώς ότου βράσει. Κατεβάζετε από τη φωτιά την κρέμα και προσθέτετε τη σοκολάτα και το βούτυρο.
Τα αφήνετε για 2 λεπτά και στο τέλος μπιμάρετε.
Φυλάσσετε στο ψυγείο εώς ότου φτάσει στους 4 °C και έπειτα σερβίρετε.
Κρέμα
Βάλτε το νερό με την Minuta Zero στο μίξερ και χτυπήστε το στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα για 3 λεπτά.
Αφρατέψτε ξεχωριστά την Casa Cream 35%.
Τελος ομογενοποιείτε.