Tiramisu
Tiramisu
Minuta Ivoire
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Genoise Chocolat | 2.250 gr | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.500 gr | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 400 - 500 gr | υλικά παντεσπάνι |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Tiramisu (πάστα) | 140 gr | υλικά αφρατέματος |
Κακάο | extra υλικά | |
Scaldis White | extra υλικά | |
Scaldis Dark | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και μετά για 5-10 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 175-180°C για 45 λεπτά περίπου και αφήστε το να κρυώσει.
Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.
Λιώστε την Scaldis Dark, φτιάξτε καλούπια σε σχήμα που επιθυμείτε και αφήστε τα να παγώσουν.
Γεμίστε με κρέμα μέχρι την μέση και τοποθετήστε ένα κομμάτι παντεσπάνι στο κέντρο. Γεμίστε με κρέμα και ισιώστε την επιφάνεια.
Κοσκινίστε κακάο στην επιφάνεια και διακοσμήστε με Scaldis White.
Προϊόντα
Minuta Ivoire
Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.