Orange Brownie
Orange Brownie
Minuta Ivoire
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Roi Blanc | 2.000 gr | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.250 gr | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 240 gr | υλικά παντεσπάνι |
American Brownie | 1.000 gr | υλικά brownie |
Μαργαρίνη Princess | 150 gr | υλικά brownie |
Αυγά | 240 gr | υλικά brownie |
Νερό | 150 gr | υλικά brownie |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Arancio Piu (πάστα) | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Masca πορτοκάλι | 1.000 gr | υλικά επικάλυψης |
Νερό | 100 gr | υλικά επικάλυψης |
Bianca GR | 500 gr | υλικά μαρέγκας |
Νερό (καυτό 70°C) | 500 gr | υλικά μαρέγκας |
Ζάχαρη | 1.000 gr | υλικά μαρέγκας |
Scaldis Milk | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 185 – 190 °C για περίπου 50 – 60 λεπτά (σε λαμαρίνες).
Ετοιμάστε το brownie χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το φτερό, για 2 – 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 – 2 εκατοστών.
Φουρνίστε στους 170 – 180°C για 20 – 30 λεπτά περίπου και αφήστε να κρυώσουν.
Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.
Κόψτε με κουπάτ το παντεσπάνι.
Τοποθετήστε σε μία φόρμα σιλικόνης την κρέμα, κλείστε με το παντεσπάνι και καταψύξτε.
Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε με Masca Πορτοκάλι (αραιωμένη με νερό).
Με ένα μεγαλύτερο κουπάτ κόψτε το brownie και τοποθετήστε πάνω το γλυκό.
Διακοσμήστε με τη μαρέγκα και Scaldis Milk.
Προϊόντα
Minuta Ivoire
Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.