Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Orange Brownie

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Roi Blanc 2.000 gr υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.250 gr υλικά παντεσπάνι
Νερό 240 gr υλικά παντεσπάνι
American Brownie 1.000 gr υλικά brownie
Μαργαρίνη Princess 150 gr υλικά brownie
Αυγά 240 gr υλικά brownie
Νερό 150 gr υλικά brownie
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Roma Top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 300 gr υλικά αφρατέματος
Arancio Piu (πάστα) 150 gr υλικά αφρατέματος
Masca πορτοκάλι 1.000 gr υλικά επικάλυψης
Νερό 100 gr υλικά επικάλυψης
Bianca GR 500 gr υλικά μαρέγκας
Νερό (καυτό 70°C) 500 gr υλικά μαρέγκας
Ζάχαρη 1.000 gr υλικά μαρέγκας
Scaldis Milk extra υλικά

Εκτέλεση

Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 185 – 190 °C για περίπου 50 – 60 λεπτά (σε λαμαρίνες).

Ετοιμάστε το brownie χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το φτερό, για 2 – 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 – 2 εκατοστών.

Φουρνίστε στους 170 – 180°C για 20 – 30 λεπτά περίπου και αφήστε να κρυώσουν.

Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.

Κόψτε με κουπάτ το παντεσπάνι.

Τοποθετήστε σε μία φόρμα σιλικόνης την κρέμα, κλείστε με το παντεσπάνι και καταψύξτε.

Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε με Masca Πορτοκάλι (αραιωμένη με νερό).

Με ένα μεγαλύτερο κουπάτ κόψτε το brownie και τοποθετήστε πάνω το γλυκό.

Διακοσμήστε με τη μαρέγκα και Scaldis Milk.

Orange Brownie

Προϊόντα

Minuta Ivoire

Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.