Χριστουγεννιάτικη Μπάλα
Χριστουγεννιάτικη Μπάλα
Χριστουγεννιάτικη συνταγή! - Minuta Ivoire
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Barfit | 1.000 gr | υλικά βάσης |
Μαργαρίνη Princess | 290 gr | υλικά βάσης |
Νερό | 60 gr | υλικά βάσης |
Καρύδι τριμμένο | υλικά βάσης | |
Minuta Ivoire | 250 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 400 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 200 gr | υλικά κρέμας |
Casa Cream UHT (35%) | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Roma Top | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Variegone Canela | 100 gr | υλικά αφρατέματος |
Genoise | 2.250 gr | υλικά παντεσπανιού |
Αυγά | 1.400 gr | υλικά παντεσπανιού |
Νερό | 400 - 450 gr | υλικά παντεσπανιού |
Arabesque Milk ή White | 1.000 gr | υλικά επικάλυψης |
Λάδι | 150 gr | υλικά επικάλυψης |
Fruitful Apple | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4-5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Πάρτε μια φόρμα σιλικόνη ημισφαίριο. Τοποθετήστε στη βάση την αφρατεμένη Minuta Ivoire στην συνέχεια Fruitful Apple, καλύψτε πάλι με Minuta Ivoire και τελειώστε με παντεσπάνι Genoise.
Τοποθετήστε τη σιλικόνη στην κατάψυξη.
Αφού παγώσει πάρτε δυο ημισφαίρια και κολλήστε τα με λίγη κρέμα.
Βουτήξτε τα στη λιωμένη Arabesque Milk ή White και επικαλύψτε κατά βούληση (πχ. ξηρούς καρπούς, χρωματιστή ζάχαρη, ινδοκάρυδο κλπ.)
Τέλος τοποθετήστε τη Χριστουγεννιάτικη μπάλα πάνω στη βάση του Barfit.
Προϊόντα
Minuta Ivoire
Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.