Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Banoffee

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
American Brownie 1.000 gr υλικά brownie
Μαργαρίνη Princess 150 gr υλικά brownie
Αυγά 240 gr υλικά brownie
Νερό 150 gr υλικά brownie
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Roma Top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream UHT 300 gr υλικά αφρατέματος
Banana Piu (πάστα) 180 gr υλικά αφρατέματος
Variegone Dulce Di Latte extra υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 – 3 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 – 2 εκατοστών.

Ψήστε στους 180 °C για 24-26 λεπτά περίπου κ αφού κρυώσει κόψτε σε μικρούς κύβους.

Τοποθετήστε το Variegone Dulce Di Latte στη βάση του γυάλινου ποτηριού κ στη συνέχεια τοποθετήστε τους κύβους από το brownie.

Βάλτε την κρέμα και τέλος μια λεπτή στρώση Variegone Dulce Di Latte.

Διακοσμήστε με κύβους brownie και Variegone Dulce Di Latte.

Banoffee

Προϊόντα

Minuta Ivoire

Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.