

Banoffee
Banoffee
Minuta Ivoire
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.000 gr | υλικά brownie |
Μαργαρίνη Princess | 150 gr | υλικά brownie |
Αυγά | 240 gr | υλικά brownie |
Νερό | 150 gr | υλικά brownie |
Minuta Ivoire | 500 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 800 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 400 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Banana Piu (πάστα) | 180 gr | υλικά αφρατέματος |
Variegone Dulce Di Latte | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 2 – 3 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 – 2 εκατοστών.
Ψήστε στους 180 °C για 24-26 λεπτά περίπου κ αφού κρυώσει κόψτε σε μικρούς κύβους.
Τοποθετήστε το Variegone Dulce Di Latte στη βάση του γυάλινου ποτηριού κ στη συνέχεια τοποθετήστε τους κύβους από το brownie.
Βάλτε την κρέμα και τέλος μια λεπτή στρώση Variegone Dulce Di Latte.
Διακοσμήστε με κύβους brownie και Variegone Dulce Di Latte.

Προϊόντα
Minuta Ivoire
Κρύα κρέμα πατισερί, στιγμιαίας παρασκευής, με ιβουάρ χρώμα.