Τούρτα Choco Blueberry
Τούρτα Choco Blueberry
Υπέροχος συνδυασμός σοκολάτας και μύρτιλου! - Minuta Choco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.000 gr | υλικά brownie |
Μαργαρίνη Princess | 150 gr | υλικά brownie |
Αυγά | 240 gr | υλικά brownie |
Νερό | 150 gr | υλικά brownie |
Minuta Choco | 400 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 500 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 500 gr | υλικά κρέμας |
Ζάχαρη | 140 gr | υλικά κρέμας |
Casa Cream UHT | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Roma Top | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Fruitful Blueberry | 1.000 gr | υλικά για Coolis Blueberry |
Φύλλα ζελατίνης | 4 τμχ. | υλικά για Coolis Blueberry |
Ιμβερτοζάχαρο | 350 gr | υλικά glasage |
Paletta Cold Gel Neutral | 200 gr | υλικά glasage |
Φύλλα ζελατίνης | 4 τμχ. | υλικά glasage |
Arabesque White | 330 gr | υλικά glasage |
Casa Cream UHT | 160 gr | υλικά glasage |
Μωβ χρώμα ζαχαροπλαστικής | ||
Scaldis White | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε την αφρατεμένη κρέμα με Minuta Choco σε φόρμα σιλικόνης. Τοποθετήστε μια λεπτή στρώση coolis blueberry και μια λεπτή στρώση brownies και βάλτε να παγώσει. Έπειτα τοποθετήστε την κρέμα Minuta Choco, κλείστε με brownie και τοποθετήστε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά. Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε. Γαρνίρετε κατά βούληση με Scaldis White.
Για το coolis blueberry
Σε φούρνο μικροκυμάτων ζεσταίνετε το Fruitful Blueberry. Λιώστε τα ενυδατωμένα φύλλα ζελατίνης σε φούρνο μικροκυμάτων και μπιμάρετε όλο το μίγμα. Τοποθετήστε στην επιθυμητή φόρμα και αφήστε να παγώσει καλά.
Για το brownie
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το brownie στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το
«φτερό» για 2-3 λεπτά. Σερβίρετε τη ζύμη σε χαμηλά ταψάκια της επιλογής σας, λαδωμένα με
Carlex (ή στρωμένα με γεμίζοντάς τα μέχρι ύψος 1,5 2 εκατοστών ενδεικτικά 900 gr ζύμης σε ταψάκι 20x30 εκατοστά). Φουρνίστε στους 170-180°C για 20-30 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον τύπο του φούρνου), φροντίζοντας το τελικό προϊόν να έχει διατηρήσει την υγρασία του.
Για το glasage
Σε φούρνο μικροκυμάτων λιώστε τη σοκολάτα. Ζεστάνετε την Casa Cream και ρίξτε τα ενυδατωμένα φύλλα ζελατίνης. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε δοσομετρητή και μπιμάρετε. Κλείστε εφαρμοστά με μεμβράνη και χρησιμοποιήστε το glasage στους 26-28 βαθμούς.
Προϊόντα
Minuta Choco
Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.