Τάρτα σοκολάτας
Τάρτα σοκολάτας
Minuta Choco- Τάρτα σοκολάτας με πλούσια σοκολατένια γέμιση!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Tart Noir | 1.000 gr | υλικά τάρτας |
Μαργαρίνη Princess | 430 gr | υλικά τάρτας |
Αυγά | 50 gr | υλικά τάρτας |
Minuta Choco | 400 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 500 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 500 gr | υλικά κρέμας |
Ζάχαρη | 140 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 990 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Νερό | 500 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Ζάχαρη | 1.440 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Φύλλα ζελατίνας | 20 τμχ. | υλικά miroir cocoa arabesque |
Κακάο | 480 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Scaldis Milk | extra υλικά |
Πληροφορίες Προϊόντος
Για την τάρτα βάλτε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το φτερό για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Ψήστε στους 190-200°C για 9-10 λεπτά και αφήστε να κρυώσει.
Ετοιμάστε την αφρατεμένη κρέμα και γεμίστε την τάρτα.
Για το Miroir βάλτε το νερό και τη ζάχαρη και αφού βράσει το σιρόπι ρίξτε την Casa Cream 35% και αφήστε το να πάρει μια βράση ανακατεύοντας πολύ καλά. Όταν φτάσει τους 100°C σβήστε τη φωτιά και ρίξτε τις μαλακωμένες ζελατίνες. Ανακατέψτε και προσθέστε το κακάο. Μπιμάρετε χωρίς να πάρει αέρα, σουρώστε και αποθηκεύστε με μεμβράνη που εφάπτεται στο ψυγείο. Περιμένετε να φτάσει τους 26°C - 30°C.
Προσθέστε το Miroir μέχρι το χείλος της τάρτας και διακοσμήστε κατά βούληση με Scaldis Milk.
Προϊόντα
Minuta Choco
Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.