Προφιτερόλ
Προφιτερόλ
Minuta Choco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Jello | 1.000 gr | υλικά σου |
Αυγά | 1.250 gr | υλικά σου |
Νερό καυτό | 1.250 gr | υλικά σου |
Minuta Choco | 100 gr | υλικά σάλτσας |
Νερό | 250 gr | υλικά σάλτσας |
Ιμβερτοζάχαρο | 150 gr | υλικά σάλτσας |
Casa Cream UHT | 100 gr | υλικά σάλτσας |
Minuta Ivoire | 250 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 400 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα | 200 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 150 gr | υλικά αφρατέματος |
Scaldis Dark | extra υλικά |
Εκτέλεση
Αναμίξτε καλά το Jello με τα αυγά στην αργή ταχύτητα του μίξερ με το «φτερό». Ενώ συνεχίζετε την ανάμιξη, προσθέστε σταδιακά το καυτό νερό και τέλος «χτυπήστε» στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.
«Κόψτε» τη ζύμη με την σακούλα ζαχαροπλαστικής και στρογγυλό κορνέ σε σχήμα και μέγεθος της αρεσκείας σας, πάνω σε ελαφρά λαδωμένη λαμαρίνα, κατά προτίμηση με Carlex ή πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Φουρνίστε στους ±225°C για περίπου 25-30 λεπτά, κατά προτίμηση σε «ταμπανωτό» φούρνο, φροντίζοντας να φεύγουν οι υδρατμοί κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Αφήστε τα να κρυώσουν και γεμίστε τα με την αφρατεμένη κρέμα.
Βάλτε λίγη κρέμα στο ποτηράκι, τοποθετήστε τα σου και γεμίστε με τη σάλτσα προφιτερόλ.
Γαρνίρετε με Scaldis Dark.
Προϊόντα
Minuta Choco
Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.