Choco Lover
Choco Lover
Λαχταριστά σοκολατένιο γλυκό με την πλούσια κρέμα σοκολάτας Minuta Choco!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Genoise Chocolat | 2.250 gr | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.500 gr | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 400 - 500 gr | υλικά παντεσπάνι |
Casa Cream UHT | 990 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Νερό | 500 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Ζάχαρη | 1.440 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Φύλλα ζελατίνας | 20 τμχ. | υλικά miroir cocoa arabesque |
Κακάο | 480 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Paletta Cold Gel Neutral | 400 gr | υλικά miroir cocoa arabesque |
Minuta Choco | 400 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Νερό | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Γάλα | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Ζάχαρη | 140 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Roma Top | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Scaldis Dark | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, αρχικά για λίγο στην αργή ταχύτητα και μετά για 5-10 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 175-180°C για 45 λεπτά περίπου και αφήστε το να κρυώσει.
Κόψτε το σε λεπτές φέτες και τοποθετήστε στα τσέρκια, γεμίστε μέχρι τη μέση του τσερκιού με αφρατεμένη Minuta Choco. Τοποθετήστε ένα μικρό παντεσπάνι και κλείστε με Minuta Choco.
Για το Miroir βάλτε το νερό και τη ζάχαρη και αφού βράσει το σιρόπι ρίξτε την Casa Cream 35% και αφήστε το να πάρει μια βράση ανακατεύοντας πολύ καλά. Όταν φτάσει τους 100°C σβήστε τη φωτιά και ρίξτε τις μαλακωμένες ζελατίνες. Ανακατέψτε και προσθέστε το κακάο και την Paletta Cold Gel Neutral. Μπιμάρετε χωρίς να πάρει αέρα, σουρώστε και αποθηκεύστε με μεμβράνη που εφάπτεται στο ψυγείο. Περιμένετε να φτάσει τους 26°C - 30°C.
Αφού παγώσει το γλυκό επικαλύψτε με το Miroir Cocoa Arabesque.
Διακοσμήστε κατά βούληση με Scaldis Dark.
Προϊόντα
Minuta Choco
Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.