Black Forest
Black Forest
Minuta Choco
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Roi Blanc | 2.000 gr | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.250 gr | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 240 gr | υλικά παντεσπάνι |
Minuta Cream | 400 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 1.000 gr | υλικά κρέμας |
Roma Top | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Minuta Choco | 400 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Νερό | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Γάλα | 500 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Ζάχαρη | 140 gr | υλικά κρέμας (σοκολάτα) |
Roma Top | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream UHT | 200 gr | υλικά αφρατέματος |
Masca Αμαρένα | 1.000 gr | υλικά επικάλυψης |
Νερό | 100 gr | υλικά επικάλυψης |
Arabesque Dark | extra υλικά | |
Black Line Αμαρένα Στεγνή | extra υλικά | |
Scaldis Dark | extra υλικά | |
Mont Blanc | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Φουρνίστε στους 185 – 190 °C για περίπου 50 – 60 λεπτά (σε λαμαρίνες).Ετοιμάστε τις κρέμες αφρατεύοντας τες.
Κόψτε το παντεσπάνι με ένα κουπάτ.
Προσθέστε την κρέμα μέχρι τη μέση, τοποθετήστε ένα κομμάτι παντεσπάνι και συνεχίστε με την κρέμα σοκολάτα μέχρι να γεμίσει η φόρμα.
Κλείστε στο τέλος με το παντεσπάνι.
Βάλτε τις φόρμες στην κατάψυξη.
Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε με Masca Αμαρένα (αραιωμένη με νερό) .
Διακοσμήστε με Arabesque Dark, Scaldis Dark, Black Line Αμαρένα Στεγνή και τη Mont Blanc.
Προϊόντα
Minuta Choco
Κρύα κρέμα πατισερί με γεύση σοκολάτας.