Κορμός μπισκότο
Κορμός μπισκότο
Με Genoise Chocolate, Minuta Cream και πολύ… Μπισκότο!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mousse Du Chef | 1.000 g | υλικά mousse |
Γάλα πλήρες | 1.600 g | υλικά mousse |
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) | 200 g | υλικά mousse |
Minuta Cream | 1.000 g | υλικά κρέμας |
Νερό (δροσερό) | 2.500 g | υλικά κρέμας |
Biscotto | 80 g | υλικά κρέμας |
Genoise Brown | 2.250 g | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.600 g | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 400-450 g | υλικά παντεσπάνι |
Casa Cream 35% | 1.000 g | extra υλικά |
Masca Μπισκότο | κατά βούληση | extra υλικά |
Chocolatier Choco Bisc | κατά βούληση | extra υλικά |
Dip Choco | κατά βούληση | extra υλικά |
Scaldis White | κατά βούληση | extra υλικά |
Mont Blanc | κατά βούληση | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε τη mousse χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 5-7 λεπτά στη δυνατή.
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για λίγο στην αργή ταχύτητα και για 5 - 10 λεπτά (ανάλογα το μίξερ) στη δυνατή. Φουρνίστε στους 180 °C για περίπου 45 – 50 λεπτά (για λαμαρίνα διαστάσεων 50x70 cm)
Ετοιμάστε την κρέμα, ενσωματώνοντας μέσα τη χτυπημένη με σύρμα Casa Cream 35%.
Τοποθετήστε σε μία μεταλλική φόρμα αντικολλητική μεμβράνη και στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα μέχρι τη μέση της φόρμας και αφήστε να παγώσει.
Βάλτε μια λεπτή γραμμή Chocolatier Choco Bisc και ένα λεπτό φύλλο παντεσπάνι και αφήστε να παγώσει.
Στη συνέχεια προσθέστε τη mousse και τοποθετήστε παντεσπάνι στο σχήμα της φόρμας.
Αφού παγώσει, ξεφορμάρετε και επικαλύψτε με Masca Μπισκότο.
Διακοσμήστε κατά βούληση με Dip Choco, Scaldis White και ελάχιστη Mont Blanc.
Προϊόντα
Genoise
Μίγμα για παντεσπάνι με υψηλή απόδοση. Διατίθεται σε λευκό, κακάο και σοκολάτα.