Κορμός cheesecake
Κορμός cheesecake
Με Dream Cream Cake και Cheese Cream Phill!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mousse Du Chef | 1.000 g | υλικά mousse |
Γάλα πλήρες | 1.600 g | υλικά mousse |
Σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη) | 200 g | υλικά mousse |
Dream Cream Cake | 1.000 g | υλικά cake |
Αυγά | 325 g | υλικά cake |
Λάδι | 360 g | υλικά cake |
Νερό | 280 g | υλικά cake |
Cheese Cream Phill | 500 g | υλικά κρέμας |
Γάλα | 1.450 g | υλικά κρέμας |
Casa Cream 35% | 1.000 g | extra υλικά |
Μπισκότο | κατά βούληση | extra υλικά |
Μαργαρίνη Princess | κατά βούληση | extra υλικά |
Σπρέι λευκού βουτυροκακάο | κατά βούληση | extra υλικά |
Fruitful Strawberry | κατά βούληση | extra υλικά |
Scaldis Dark | κατά βούληση | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε τη mousse χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα, για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 5-7 λεπτά στη δυνατή.
Ετοιμάστε το cake χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το φτερό, για 1 λεπτό στη μεσαία ταχύτητα και για 4 στη γρήγορη. Φουρνίστε στους 165 °C για 40 λεπτά.
Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά για 5-6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα και ενσωματώστε μέσα τη χτυπημένη με σύρμα Casa Cream 35%.
Ετοιμάστε μια βάση μπισκότο με Μαργαρίνη Princess.
Τοποθετήστε σε μία μεταλλική φόρμα αντικολλητική μεμβράνη και στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα μέχρι τη μέση της φόρμας, ένα λεπτό φύλλο cake κατά μήκος και αφήστε να παγώσει.
Προσθέστε mousse μέχρι το χείλος της φόρμας και βάλτε το στην κατάψυξη.
Στη συνέχεια ψεκάστε τον κορμό με Σπρέι λευκού βουτυροκακάο και τοποθετήστε τον με προσοχή πάνω στη βάση μπισκότο.
Διακοσμήστε με Fruitful Strawberry και Scaldis Dark.