

Κιγιές
Κιγιές
Έτοιμο σε λιγότερο από 10 λεπτά!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Bianca GR | 2.000 g |
Νερό (καυτό 70°C) | 3.000 g |
Ζάχαρη | 3.000-4.000 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ.
Προσθέστε τη Bianca GR και τη ζάχαρη και χτυπήστε με το «σύρμα» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και για 7-8 λεπτά στη γρήγορη.
Ο κιγιές που θα προκύψει στο τέλος του χτυπήματος είναι έτοιμος για άμεση αξιοποίηση.
Πληροφορίες Προϊόντος
Ο κιγιές μπορεί να ξαναχτυπηθεί για να «φρεσκαριστεί» ακόμα και μετά από μέρες.
Για καλύτερη διατήρηση τοποθετήστε τον κιγιέ στο ψυγείο.
