Biscotto
Biscotto
Masca Μπισκότο
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Chocolatier Choco Bisc | 1.000 gr | υλικά βάσης |
Scaldis Dark | 150 gr | υλικά βάσης |
Biscotto Noir Orfeo | 100 gr | υλικά βάσης |
Minuta Cream | 400 gr | υλικά κρέμας |
Νερό | 1.000 gr | υλικά κρέμας |
Roma top | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Casa Cream 35% | 300 gr | υλικά αφρατέματος |
Biscotto (πάστα) | 160 gr | υλικά αφρατέματος |
Roi Chocolat | 2.000 gr | υλικά παντεσπανιού |
Αυγά | 1.280 gr | υλικά παντεσπανιού |
Νερό | 220 gr | υλικά παντεσπανιού |
Masca Μπισκότο | 1.000 gr | υλικά επικάλυψης |
Νερό | 100 gr | υλικά επικάλυψης |
Scaldis White | extra υλικά | |
Décor Icing White | extra υλικά |
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το παντεσπάνι χτυπώντας στο μίξερ τα υλικά με το σύρμα για 6-8 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Σερβίρετε σε τσέρκια γεμίζοντας τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση και φουρνίστε στους 175 -180°C , για 35-40 λεπτά.
Για τη βάση: Λιώστε την Scaldis Dark και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ενσωματωθούν. Απλώστε σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και παγώστε.
Κόψτε τη βάση και το παντεσπάνι με ένα κουπάτ.
Προσθέστε την αφρατεμένη κρέμα στις φόρμες και κλείστε με τη βάση το παντεσπάνι.
Βάλτε τις φόρμες στην κατάψυξη.
Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε το γλυκό με Masca Μπισκότο (αραιωμένη με νερό).
Διακοσμήστε με Scaldis White και Décor Icing White.
Προϊόντα
Masca
Επικαλυπτικό ζαχαροπλαστικής κορυφαίας ποιότητας.