Τούρτα καραμέλα βουτύρου
Τούρτα καραμέλα βουτύρου
Υπέροχη γεύση, λαμπερή εμφάνιση!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Caramel Cake | 1.000 g | υλικά cake |
Αυγά (θερμοκρασία δωματίου) | 250 g | υλικά cake |
Λάδι | 250 g | υλικά cake |
Νερό | 250 g | υλικά cake |
Minuta Ivoire | 250 g | υλικά κρέμας |
Casa Cream UHT 35% | 350 g | υλικά κρέμας |
Γάλα πλήρες | 400 g | υλικά κρέμας |
Νερό | 200 g | υλικά κρέμας |
Chocolatier Milk Waffle | 300 g | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 mm.
Φουρνίστε στους 170-180°C για 8-10 λεπτά.
Κρέμα
Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.
Προσθέστε το Chocolatier Milk Waffle και ανακατέψτε με σπάτουλα.
Σύνθεση
Τοποθετήστε την κρέμα σε μια μεταλλική φόρμα κορμού.
Προσθέστε ένα ψημένο φύλλο Caramel Cake.
Προσθέστε μια στρώση κρέμα.
Προσθέστε μια στρώση Chocolatier Choco Bisc.
Κλείστε τον κορμό με ένα ψημένο φύλλο Caramel Cake.
Τοποθετήστε τον κορμό στην κατάψυξη.
Αφού παγώσει καλά, ξεφορμάρετε.
Επικαλύψτε με King Silky Toffee.