Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

Τούρτα καραμέλα βουτύρου

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Caramel Cake 1.000 g υλικά cake
Αυγά (θερμοκρασία δωματίου) 250 g υλικά cake
Λάδι 250 g υλικά cake
Νερό 250 g υλικά cake
Minuta Ivoire 250 g υλικά κρέμας
Casa Cream UHT 35% 350 g υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 400 g υλικά κρέμας
Νερό 200 g υλικά κρέμας
Chocolatier Milk Waffle 300 g υλικά κρέμας

Εκτέλεση

Κέικ

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 mm.

Φουρνίστε στους 170-180°C για 8-10 λεπτά.

Κρέμα

Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.

Προσθέστε το Chocolatier Milk Waffle και ανακατέψτε με σπάτουλα.

Σύνθεση

Τοποθετήστε την κρέμα σε μια μεταλλική φόρμα κορμού.

Προσθέστε ένα ψημένο φύλλο Caramel Cake.

Προσθέστε μια στρώση κρέμα.

Προσθέστε μια στρώση Chocolatier Choco Bisc.

Κλείστε τον κορμό με ένα ψημένο φύλλο Caramel Cake.

Τοποθετήστε τον κορμό στην κατάψυξη.

Αφού παγώσει καλά, ξεφορμάρετε.

Επικαλύψτε με King Silky Toffee.

Τούρτα καραμέλα βουτύρου