Κορμός Red Velvet με κρέμα φιστίκι
Κορμός Red Velvet με κρέμα φιστίκι
Υπέροχη γεύση, λαμπερή εμφάνιση!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Red Velvet Cake | 1.000 g | υλικά cake |
Αυγά (θερμοκρασία δωματίου) | 350 g | υλικά cake |
Λάδι | 350 g | υλικά cake |
Νερό | 225 g | υλικά cake |
Minuta Ivoire | 500 g | υλικά κρέμας |
Casa Cream UHT 35% | 700 g | υλικά κρέμας |
Γάλα πλήρες | 800 g | υλικά κρέμας |
Νερό | 400 g | υλικά κρέμας |
Pasta Pistachio Puro | 200 g | υλικά κρέμας |
Εκτέλεση
Κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό στη μεσαία ταχύτητα για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 mm.
Φουρνίστε στους 170 C για 8 λεπτά.
Κρέμα
Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3 4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.
Προσθέστε την Pasta Pistachio Puro και ανακατέψτε με σπάτουλα.
Σύνθεση
Αφού κρυώσει το ψημένο φύλλο, απλώστε την κρέμα φιστικιού χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα και ρολάρετε ώστε να δημιουργηθεί ο κορμός.
Τοποθετήστε τον κορμό στο ψυγείο για να κρυώσει.
Επικαλύψτε με King Silky Pistachio.