Ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστική

King on a stick

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Tart Noir 1.000 g υλικά τάρτας
Βούτυρο 82% 400 g υλικά τάρτας
Αυγά 50 g υλικά τάρτας
Genoise Chocolat 2.250 g υλικά παντεσπάνι
Αυγά 1.500 g υλικά παντεσπάνι
Νερό 400-500 g υλικά παντεσπάνι
Minuta Ivoire 250 g υλικά κρέμας
Casa Cream UHT 35% 350 g υλικά κρέμας
Γάλα πλήρες 400 g υλικά κρέμας
Νερό 200 g υλικά κρέμας
Chocolatier White Waffle 300 g /1 kg κρέμας προτεινόμενη γέμιση
Chocolatier Milk Waffle 300 g /1 kg κρέμας προτεινόμενη γέμιση
Chocolatier Choco Bisc 300 g /1 kg κρέμας προτεινόμενη γέμιση
Fruitful Red Cherry 300 g /1 kg κρέμας προτεινόμενη γέμιση
Fruitful Raspberry 300 g /1 kg κρέμας προτεινόμενη γέμιση
Fruitful Dark Cherry 300 g /1 kg κρέμας προτεινόμενη γέμιση
King Silky Pistachio προτεινόμενη επικάλυψη
King Silky Strawberry προτεινόμενη επικάλυψη
King Silky Amarena προτεινόμενη επικάλυψη
King Silky Toffee προτεινόμενη επικάλυψη

Εκτέλεση

Τάρτα

Προσθέστε στον κάδο του μίξερ το Tart Noir, τα αυγά και το βούτυρο και αναμίξτε με το φτερό για 3-4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Φουρνίστε στους 200-210°C για 7-8 λεπτά.

Κρέμα

Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.

Σύνθεση

Προσθέστε μια στρώση κρέμας στις φόρμες σιλικόνης.

Τοποθετήστε από πάνω ένα ψημένο φύλλο από παντεσπάνι σοκολάτας.

Προσθέστε ακόμα μια στρώση κρέμας.

Τοποθετήστε τα ξυλάκια.

Παγώστε στην κατάψυξη.

Αφού παγώσει καλά, ξεφορμάρετε.

Επικαλύψτε με King Silky της επιλογής σας.

Τοποθετήστε το ξυλάκι πάνω σε βάση Tart Noir.

King on a stick