King on a stick
King on a stick
Το αγαπημένο brownie σε μορφή σοκολατόπιτας!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Tart Noir | 1.000 g | υλικά τάρτας |
Βούτυρο 82% | 400 g | υλικά τάρτας |
Αυγά | 50 g | υλικά τάρτας |
Genoise Chocolat | 2.250 g | υλικά παντεσπάνι |
Αυγά | 1.500 g | υλικά παντεσπάνι |
Νερό | 400-500 g | υλικά παντεσπάνι |
Minuta Ivoire | 250 g | υλικά κρέμας |
Casa Cream UHT 35% | 350 g | υλικά κρέμας |
Γάλα πλήρες | 400 g | υλικά κρέμας |
Νερό | 200 g | υλικά κρέμας |
Chocolatier White Waffle | 300 g /1 kg κρέμας | προτεινόμενη γέμιση |
Chocolatier Milk Waffle | 300 g /1 kg κρέμας | προτεινόμενη γέμιση |
Chocolatier Choco Bisc | 300 g /1 kg κρέμας | προτεινόμενη γέμιση |
Fruitful Red Cherry | 300 g /1 kg κρέμας | προτεινόμενη γέμιση |
Fruitful Raspberry | 300 g /1 kg κρέμας | προτεινόμενη γέμιση |
Fruitful Dark Cherry | 300 g /1 kg κρέμας | προτεινόμενη γέμιση |
King Silky Pistachio | προτεινόμενη επικάλυψη | |
King Silky Strawberry | προτεινόμενη επικάλυψη | |
King Silky Amarena | προτεινόμενη επικάλυψη | |
King Silky Toffee | προτεινόμενη επικάλυψη |
Εκτέλεση
Τάρτα
Προσθέστε στον κάδο του μίξερ το Tart Noir, τα αυγά και το βούτυρο και αναμίξτε με το φτερό για 3-4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Φουρνίστε στους 200-210°C για 7-8 λεπτά.
Κρέμα
Προσθέστε τη Minuta Ivoire, το γάλα και το νερό στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με το σύρμα για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Προσθέστε σταδιακά την Casa Cream και συνεχίστε την ανάμιξη για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει αφράτη κρέμα.
Σύνθεση
Προσθέστε μια στρώση κρέμας στις φόρμες σιλικόνης.
Τοποθετήστε από πάνω ένα ψημένο φύλλο από παντεσπάνι σοκολάτας.
Προσθέστε ακόμα μια στρώση κρέμας.
Τοποθετήστε τα ξυλάκια.
Παγώστε στην κατάψυξη.
Αφού παγώσει καλά, ξεφορμάρετε.
Επικαλύψτε με King Silky της επιλογής σας.
Τοποθετήστε το ξυλάκι πάνω σε βάση Tart Noir.