Tiramisu
Tiramisu
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Vegan Cake Mix | 500 g | Βάση |
Νερό | 212 g | |
Ηλιέλαιο | 162 g | |
Νερό | 200 g | Σιρόπι καφέ |
Ζάχαρη | 200 g | |
Pasta Caffe la Paz | 50 g | |
Γάλα σόγιας | 700 g | Κρέμα |
Vegan Cream Patisserie | 200 g | |
Vegan Rosette | 200 g | |
Pasta Caffe la Paz | 70 g | |
Scaldis Extra Dark | Πλάκες σοκολάτας |
Εκτέλεση
Βάση
Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» για 4’ στη μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε το μίγμα σε λαμαρίνα 60x40 και ψήνετε για 12’ στους 170 °C.
Σιρόπι καφέ
Βράζετε όλα τα υλικά μαζί.
Κρέμα
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το γάλα σόγιας με την κρέμα για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Ομοίως, τη Vegan Rosette, και ομογενοποιείτε με το προηγούμενο μείγμα.
Τέλος, με μια μαρίζ ενσωματώνετε και την Pasta Caffe la Paz.
Πλάκες σοκολάτας
Σε δύο φύλλα κιθάρας βάζετε τη λιωμένη Scaldis Extra Dark και αφού σετάρετε κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ.
Μοντάρισμα
Αφού έχετε βουτήξει τις κομμένες βάσεις στο σιρόπι καφέ, τοποθετείτε εναλλάξ με τις πλάκες σοκολάτας και την κρέμα.
Γαρνίρετε κατά βούληση.