Συνταγές Ho.Re.Ca. Συνταγές Ho.Re.Ca.

Tiramisu

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Vegan Cake Mix 500 g Βάση
Νερό 212 g
Ηλιέλαιο 162 g
Νερό 200 g Σιρόπι καφέ
Ζάχαρη 200 g
Pasta Caffe la Paz 50 g
Γάλα σόγιας 700 g Κρέμα
Vegan Cream Patisserie 200 g
Vegan Rosette 200 g
Pasta Caffe la Paz 70 g
Scaldis Extra Dark Πλάκες σοκολάτας

Εκτέλεση

Βάση

Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά με το «φτερό» για 4’ στη μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε το μίγμα σε λαμαρίνα 60x40 και ψήνετε για 12’ στους 170 °C.

Σιρόπι καφέ

Βράζετε όλα τα υλικά μαζί.

Κρέμα

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το γάλα σόγιας με την κρέμα για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Ομοίως, τη Vegan Rosette, και ομογενοποιείτε με το προηγούμενο μείγμα.
Τέλος, με μια μαρίζ ενσωματώνετε και την Pasta Caffe la Paz.

Πλάκες σοκολάτας

Σε δύο φύλλα κιθάρας βάζετε τη λιωμένη Scaldis Extra Dark και αφού σετάρετε κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ.

Μοντάρισμα

Αφού έχετε βουτήξει τις κομμένες βάσεις στο σιρόπι καφέ, τοποθετείτε εναλλάξ με τις πλάκες σοκολάτας και την κρέμα.
Γαρνίρετε κατά βούληση.

Tiramisu