Συνταγές Ho.Re.Ca. Συνταγές Ho.Re.Ca.

Soufflé au Chocolat

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Soufflé Arabesque 1.000 g Soufflé
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) 450 g
Ηλιέλαιο 350 g
Νερό (χλιαρό) 600 g
Ζάχαρη 100 g Crumble
Μαργαρίνη Princess 100 g
Αλεύρι ζαχ/κης 180 g

Εκτέλεση

Soufflé

Προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από το Soufflé Arabesque και αναμίξτε στην αργή ταχύτητα με το «φτερό» για 1 λεπτό. Η διαδικασία μπορεί να
πραγματοποιηθεί και με το χέρι.
Προσθέστε το Soufflé Arabesque και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρετε σε φόρμες των 120-140 gr.
Φουρνίστε στους ±185°C για 9-10 λεπτά (αερόθερμος φούρνος) ή στους ±210°C για 9-10 λεπτά (φούρνος με ταμπάνι).

Crumble

Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη.
Ψήνετε σε μια λαμαρίνα για 15-17 λεπτά στους 170 °C.

Διακοσμήστε κατά βούληση!

Soufflé au Chocolat