Συνταγές Ho.Re.Ca. Συνταγές Ho.Re.Ca.

Σοκολατόπιτα Choco Choc

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Choco Choc 1.000 g Σοκολατόπιτα
Λάδι ραφινέ 350 g
Αυγά 300 g
Νερό 300 g
Casa Cream 35% 600 g Επικάλυψη
Delicecover Choco 500 g
Βούτυρο 99% 60 g
Ιμβερτοζάχαρο 200 g
Fruitful Raspberry 800 g Κουλί βατόμουρο
Νερό 100 g
Φύλλα ζελατίνης 4 τμχ

Εκτέλεση

Σοκολατόπιτα

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό» στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά.
Σερβίρετε σε φόρμα και ψήστε στους 160°C για 40-45 λεπτά.

Επικάλυψη

Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος υπό ανάδευση.
Προσθέστε το Delicecover Choco και ανακατέψτε.
Τέλος, προσθέστε το βούτυρο και το ιμβερτοζάχαρο.

Ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.
Μόλις ξεφουρνίσετε τη σοκολατόπιτα, περάστε την με τη χλιαρή σοκολατένια σως.

Κουλί βατόμουρο

Ζεστάνετε σε μια κατσαρόλα ή σε microwave το Fruitful Raspberry και το νερό. Μαλακώστε τη ζελατίνη σε κρύο νερό και ομογενοποιήστε στο ζεστό μίγμα φρούτων. Σερβίρετε σε ένα ταψάκι και τοποθετήστε στην κατάψυξη

Διακοσμήστε κατά βούληση.

Μοντάρισμα

Τοποθετήστε τα κομμάτια της σοκολατόπιτας σε διάφορα σχήματα ή μεγέθη στο πιάτο της επιλογής σας.
Διακοσμήστε κατά βούληση.

Σοκολατόπιτα Choco Choc