Pavlova
Pavlova
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Bianca GR | 250 g | Μαρέγκα |
Νερό | 250 g | |
Ζάχαρη | 500 g | |
Κρύο νερό | 2.500 g | Κρέμα |
Cremina | 1000 g | |
Casa Cream 35% | 1000 g | |
Fruitful Raspberry | 300 g | Σάλτσα κόκκινων φρούτων |
Fruitful Strawberry | 300 g | |
Fruitful Red Cherry | 300 g | |
Ιμβερτοζάχαρο | 100 g |
Εκτέλεση
Μαρέγκα
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 8’. Κόβετε μαρέγκες στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος.
Ψήνετε στους 100 °C για περίπου 90-100’.
Κρέμα
Χτυπάτε το νερό και την Cremina στον κάδο του μίξερ για 5’ στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Ομοίως, την κρέμα γάλακτος και την ομογενοποιείτε με το προηγούμενο μείγμα.
Σάλτσα κόκκινων φρούτων
Ζεσταίνετε και μπιμάρετε όλα τα υλικά μαζί.
Μοντάρισμα
Σε ένα πιάτο της αρεσκείας σας τοποθετείτε τις μαρέγκες.
Στην συνέχεια την κρέμα και την σάλτσα κόκκινων φρούτων.
Γαρνίρετε κατά βούληση.