Choco Banoffee
Choco Banoffee
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.000 g | American Brownie |
Νερό | 150 g | |
Μαργαρίνη | 150 g | |
Αυγά | 240 g | |
Γάλα | 250 g | Namelaka Arabesque |
Γλυκόζη | 50 g | |
Φύλλα ζελατίνης | 2 τμχ | |
Arabesque Milk 34% | 390 g | |
Casa Cream 35% | 400 g | |
Mousse Banana | 200 g | Mousse μπανάνα |
Νερό | 400 g | |
Dulce di Latte | Extra |
Εκτέλεση
American Brownie
Βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με το «φτερό» και ομογενοποιείτε για 3 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Απλώνετε σε μια λαμαρίνα 30×40cm και ψήνετε στους 170 °C για 23 με 25 λεπτά.
Αφού κρυώσει παίρνουμε ένα τσέρκι στο επιθυμητό μέγεθος και κόβουμε σαν κουπ-πατ το brownies.
Namelaka Arabesque
Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι γάλα και γλυκόζη και βράζετε. Προσθέτετε τα φύλα ζελατίνης που έχουν μαλακώσει και αναδεύετε.
Στην συνέχεια προσθέτετε την Arabesque Milk 34% και ομογενοποιείτε. Τέλος, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ρευστή. Μπιμάρετε και η κρέμα είναι έτοιμη.
Στην συνέχεια σερβίρετε στο τσέρκι που έχετε το brownies, την κρέμα στον ίδιο όγκο με το brownies.
Mousse μπανάνα
Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 6 λεπτά.