Amadeus Πολίτικο
Amadeus Πολίτικο
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Amadeus Cake | 500 g | Βάση |
Ηλιέλαιο | 200 g | |
Νερό | 200 g | |
Σιμιγδάλι χονδρό | 100 g | |
Ινδοκάρυδο | 25 g | |
Γιαούρτι | 125 g | |
Μαχλέπι | 5 g | |
Μαστίχα | κατά βούληση | |
Βανίλια | κατά βούληση | |
Νερό | 1.500 g | Κρέμα |
Cremina | 600 g | |
Βούτυρο 99% | 100 g | |
Κανέλα | 1/2 κ.γ. | |
Νερό | 400 g | Σιρόπι |
Ζάχαρη | 450 g | |
Ξύλο κανέλα | 1 τμχ |
Εκτέλεση
Βάση
Τοποθετήστε το Amadeus Cake, το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και αναδέψτε για 4 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα με φτερό.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και αναδέψτε για 1 λεπτό .
Τοποθετήστε το μίγμα σε ταψί 30x40 και ψήστε στους 165 °C για 25 λεπτά .
Βγάλτε το ταψί από το φούρνο και σιροπιάστε με χλιαρό σιρόπι.
Κρέμα
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό και την Cremina και ανακατεύετε μέχρι να βράσει.
Τραβάτε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο και την κανέλα.
Απλώνετε την κρέμα πάνω στη βάση και αφήνετε να κρυώσει. Συντηρείτε στο ψυγείο.
Διακοσμήστε με κανέλα.