Choco Choc Choco Choc

Σοκολατόπιτα με πραλίνα 

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Choco Choc 1.000 g
Σπορέλαιο 350 g
Αυγά 300 g
Νερό 300 g
Πραλίνα 850 g Για την επικάλυψη
Γάλα πλήρες 500 g Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη σοκολατόπιτα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό, στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά.

Σερβίρετε σε φόρμα και ψήστε στους 160°C για 40-45 λεπτά.

Μόλις βγάλετε από το φούρνο τη σοκολατόπιτα, περάστε τη με τη χλιαρή επικάλυψη.

Για την επικάλυψη

Ζεστάνετε την πραλίνα με το γάλα στους 50°C και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Σοκολατόπιτα με πραλίνα

Προϊόντα

Choco Choc

Μίγμα για σοκολατόπιτα με πλούσια γεύση, υπέροχη δομή και λαμπερή εμφάνιση.