Σοκολατόπιτα με πραλίνα
Σοκολατόπιτα με πραλίνα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Choco Choc | 1.000 g | |
Σπορέλαιο | 350 g | |
Αυγά | 300 g | |
Νερό | 300 g | |
Πραλίνα | 850 g | Για την επικάλυψη |
Γάλα πλήρες | 500 g | Για την επικάλυψη |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη σοκολατόπιτα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το φτερό, στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά.
Σερβίρετε σε φόρμα και ψήστε στους 160°C για 40-45 λεπτά.
Μόλις βγάλετε από το φούρνο τη σοκολατόπιτα, περάστε τη με τη χλιαρή επικάλυψη.
Για την επικάλυψη
Ζεστάνετε την πραλίνα με το γάλα στους 50°C και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προϊόντα
Choco Choc
Μίγμα για σοκολατόπιτα με πλούσια γεύση, υπέροχη δομή και λαμπερή εμφάνιση.