Amadeus Choco Cake Amadeus Choco Cake

Βασική συνταγή για κέικ σοκολάτας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Amadeus Choco Cake 1.000 g
Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) 380 g
Νερό 380 g
Πορτοκάλι ξύσμα (προαιρετικά) 1 τμχ.
Αυγό (προαιρετικά) 25 g
Carlex Spray (αντικολλητικό λάδι)

Εκτέλεση

Προσθέστε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Τοποθετήστε σε φόρμες, γεμίζοντας τες μέχρι τα 2/3 του ύψους τους, αφού προηγουμένως τις έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει ή αφού τις έχετε ψεκάσει με Carlex Spray.

Φουρνίστε στους 180 - 200°C για 45-60 λεπτά. (για κέικ βάρους μισού κιλού).

Tips
Η ζύμη αφού τοποθετηθεί στα σκεύη, μπορεί άφοβα να καταψυχθεί (σκεπασμένη). Aφού αποψυχθεί σε θερμοκρασία δωματίου, μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία (φούρνισμα).

Η προετοιμασία της ζύμης μπορεί να γίνει και χωρίς μίξερ, «στο χέρι» με «σύρμα» για 6-7 λεπτά.

Βασική συνταγή για κέικ σοκολάτας

Προϊόντα

Amadeus Choco Cake

Μίγμα για κέικ λαδιού σοκολάτας με πλούσια σοκολατένια γεύση.